Преди консултация не започвай да пиеш на своя глава нищо. Ще ти кажат как да го пиеш. Аз го пиех всеки ден от ден 0 до 37гс май.
Сега прочетох какво сте писали и за вярата, и молитвите. Аз не вярвам в молитви и подобни. В гимназията много търсих духовното или въобще кое е правилното. Изчетох и Библията, Корана, Тората, и книги на будистите. Аз не съм кръстена и Симеон няма да го кръстя. Вярата не се затваря в сграда, не ми трябва преводач, за да кажа нещо на Господ или на Силата, не ми трябва къс хартия, която да ми казва в какво вярвам или не. Християнството, в същността си, е религията, която най ми допада. В него не е- каквото има да става, не е пасивна религия, като исляма примерно. Бог е насока, а не закон. "Помогни си сам" е основният принцип. Също и помагай на другите, дори и на лошите, на враговете си, на злонамерените- те най много имат нужда, за да видят добро, но не насила. Насила добро не става. Затова моята молитва е по ботевски, за този що е в мене, в мен в сърцето и душата.