Мише, смело напред. Щом докторът е съгласен да пробвате със собствени Я, стискай зъби, а ние ще стискаме всички палци. На Митко подобри ли му се морфологията след последния спад? Вие с него сте малко по-резервирани от нас с Мишо. За нас децата ни няма значение с какъв генетичен материал са. И вероятно ако бяхме във вашата ситуация, щяхме да обмислим да се оплодят половината яйцеклетки със собствен и другата половина с донорски материал. Крайна мярка, но вашето положение е доста криво и общо взето се състезавате с времето.
New life правят една коледна кампания. Дават две безплатни инвитро процедури. На 25 декември приключва гласуването. Гласува се, чрез коментар под снимка. Мисля, че около 300 коментара имат някои снимки. Едната процедура ще спечели двойката с най-много коментари, а другата ще бъде избрана от екипа като ще изберат весела снимка, която поражда емоции (повечето хора качват снимки от интернет, според мен те не пораждат особена емоция). Ако искате може да пробвате да кандидатствате и там. Има още 3 дена. Пожелавам ти да не се стига до там никога, но в клиниката имат и донорска програма и мисля, че инвитрото, което даряват включва и тази програма. Пожелавам ти да забременееш с две бебчета още другия месец, но е хубаво да има спасителен пояс. Повечето момичета като им предстои инвитро не кандидтастват в такива кампании, но според мен те са за това. Да имаме още един шанс. Вие сте такова прекрасно семейство, знам, че ще имате своите дечица.