По един чай на ден поне аз не мисля, че би нанесъл вреда, по-скоро обратното. Аз пия по 3 чая всеки ден.
Иначе свърших антибиотика, сега ще си изкарам курса Макмирор, че ми дойде цикъла и не успях. Ама ще си ги карам пълни курсове. Докторката ми беше изписала 5 дена Левофлоксацин, 7 дена макмирор, аз ще ги направя 7 дена Левофлоксацин и 12 дена Макмирор.
Отделно пия един доста скъп сок от Алое и червена боровинка прясно изтискани.
Купих си Уростим (ваксината за Е.коли), да я пия докато получа назначение от хомеопатката (тя също бърка такива ваксини).
Мисля да си пусна и изследсване Зонулин за пропускливост на червата. Може да е вродено, но пише също, че се развива и от прекален прием на антибиотици. Изтънявали червата и вредните бактерии преминават в кръвоносната система. Наблюдавали се автоимунни заболявания заради това нещо като Хашимото (което аз тръгнах да развивам тази година). Прочетета, може някоя от вас да намери информация за себе си, но е доста скъпо поне в Пловдив (200 лв), в София за тези пари в Детокс център правят ирисова диагностика + пълен панел за стомаха
https://www.puls.bg/alternativna-meditsina-c-44/chrevna-propusklivost-i-avtoimunni-zaboliavaniia-n-28600Това изследване ми го препоръча една колежка, детето й е зле след ваксиниране, пълен е с бактерии и е трябвало и това да изследват.
И в четвъртък на хомеопатката. В събота, ако успея да се запиша пак при ходжата, една микробиология другата седмица и приключвам.
Иначе и аз се сънувам понякога. Все се сънувам с едно момче. Говоря за близначките, но сънувам момче. Ходжата и той каза, че ще е едно момче.
Миналата седмица бях много уморена, направо скапана. Молих се на Господ да ми даде знак, ей така ако има кой да ми каже какво да правя, да си подавам ли директно документи за осиновяване или да изчакам. Точно за това се молих, да ми каже. И 2 часа по-късно моя приятел ми каза за ходжата. Отидох при него със съзнанието, че можеше да ми каже, че няма да имам деца свои и щях да му повярвам и вече щях да си подготвям документите. Знам, че звучи много налудничево, но имах нужда някой различен от майка ми и баща ми да ми каже какво да направя. Все още мисля за осиновяване в бъдещето и се надявам да не се откажа след години, въпреки че срещам отпор от родителите си.