Готови ли сте да ви шашна, ще се замислите доста и вие да дойдете към нашия край.
Денят ми започна с разговор с една моя приятелка по телефона. Родителите й ходили при ходжата и той им казал, че след 5 дена дядото, за който отивали ще почине. На 5ия ден починал. (и още неща, които се сбъднали).
Отивам аз днес и една опашка с всякакви хора: млади, стари, двойки, по един. И всеки за нещо различно: едни да помогнат на сестра си, че е тормозена от съпруга й, друг да попита ще му върви ли, ако открие сега бизнес, друг болен... абе всякакви. Не можеш да предположиш по пол и възраст кой за какво отива. Една жена каза, че идвала преди 25-30 години. Тогава й казал, че след 22 години ще се случи еди какво си и на 22-та година се случило.
4 часа и половина по-късно дойде и моя ред. И ви казвам аз вече не мисля и за забременяването, с тази бенка си вика, само да не каже, че ще умирам сега. Е не каза
Влизам.
Той: "Как се казваш"
Аз: "Теодора"
Той: "Откъде си"
Аз: "Съединение" (той пише нещо на арабски)
Той: "Защо от трима липсва един?"
Аз не разбирам въпроса, реших, че пита защо отвън няколко номера не влязоха
Аз: "Ами аз съм 48 номер, но няколко номера не са дошли"
Той: "Не те питам това. Кажи кои живеете у вас"
Аз: "Аз, мъжа ми, майка ми и баща ми"
Той: "Това те питам. Ти мъжа, ти, а защото детето липсва. От трима защо единия липсва"
Аз: "За това идвам"
Той: "Знам за какво идваш. Усещам те, че на теб на твоя сватбен ден ти е направена черна магия. Магия ти да не си щастлива. Аз те виждам, на теб яйчниците са ти здрави. Можеш да забременееш по всяко време. Но при мъжа ти 10% от спермограмата липсват"
Ето тук аз се разтреперих, от 14% морфология на мъжа ми 10% липсват.
Трябвало заради магията да си нося литър и половина вода, но аз носих само половин литър и затова пак трябва да ида.
Той: "Ще имаш дете. Ще имаш момче"
Аз: "Ама в близко бъдеще ли?"
Той прави някаква физиономия: "Поне още една година ще си така, но то и аз ще ти помогне и може по-скоро да е"
Не разбрах още поне година опити или след поне година ще съм родила, но ще питам другия път. И други неща за семейството ми каза, но те не са така важни.