Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала, но пък често ви чета. Аз бях 3 месеца на противозачатъчни след стимулация за инсе и последвал ЛУФ синдром. Това и всъщност прекрати ходенията ми до Плевен и реших да се насоча на друго място. Направих консултация с доц. Русев, който ми назначи 100 изследвания, включително витамини, антифосфолипиди, АМХ и НК клетки. От всичко само НК клетките са ми леко завишени, заради което правих вливане на итралипид. Отделно пуснах и кариотип за двамата - нормален.
След консултация с гинеколога, той каза, че имам водеш фоликул и да пробваме този месец нормално, а ако не стане, да пуснем пак спермограма, този път с ДНК фрагментация. Да уточня, че предната в Плевен беше с 10% нормална морфология (първата с 4%), което пък доста усъмни доктора.
Така, ние правихме опити, обаче аз никакви признаци на бременност. Предните пъти имах много чувствителни гърди, обострено обоняние, сега - нищо. Затова изпратих мъжа ми на тази спермограма, че да не губим време после. Днес я взимам, тя е ужас
Само 3% нормална морфология и диагноза астенотератозооспермия. Аз м/увременно вчера си направих тест, защото ми закъснява, а и се появи лека болка в гърдите. Положителен е. Днес пуснах и бета ЧХГ за по-сигурно, на трети ден от закъснението е 887. Ще повторя пак в понеделник, ако все още не ми е дошъл цикълът.
Сега умирам от страх, че пак ще е мисед
В случая може би това е проблемът за моите 2 мисед и 1 биохимична, а не толкова НК клетките..