Само да кажа, че докато стоим и си пишем, микробиологиията да е излязла. Като мастър на микробиологиията:
Пуска се сутрин: гледат я на 24 час, после на 48 и ако се наложи правят антибиограма. Отнема до 3 работни дни.
Освен това може Митко лично да иде, ако се забавят резултатите и да попита има ли растеж. Аз го правя вече три пъти, ходя на 48 час. Освен това, Мише, процедурата ти започва в края на месеца, има време за микробиология и лечение.
Ще загубите три дена, ама може и важни проценти.
Не те убеждавам в своето мнение, ама знам колко е важен и 1% повече морфология, когато тя е много по-близо до 0, отколкото до 14.
Още повече, че пак повтарям: имах какво ли не, Мишо нищо не лепна от мен. Повече ми се вярва и Митко да ОК.
Иначе да, ще започне лечение три дена по-рано, ама ако има нещо и това лечение не гарантира успех. За съжаление сметките без кръчмар знаете при мен докъде стигнаха. Не можем да определяме график за съжаление.
И сега моя отчет:
Ходих си на биорезонанса. Хората все се оплакват от биорезонанс, защото ги изкарва много болни. На мен ми намери някакви микози, ама бактерии йок. Според човека, който ме гледа съм здрава като бик (моята докторка каза, че споделя мнението му, но как да оспорим резултатите). Интересно ми намери алергени (неща, с които в момента е претоварен организма): овес, цинк и глицерин.
Овес ям постоянно, понякога и за обяд и вечеря съм на овесени ядки.
Глицерин: каза от измиващи препарати. Ама даже не е от това. Купих си един крем, който се води с най-високо съдържание на глицерин. И се мажа с него през час.
За цинка нямам обяснение.
После ходих при докторката. Наистина съм в цикъл (като водопад съм, след инвитрото не съм текла така). От стрес е предизвикано. Според нея съм вдигнала ТСХ или Пролактина. И е 100% така, уж се успокоих, но ми хлопа сърцето.
Пия си последния антибиотик и малко ще си починем. Каза ми, че държи да я уведомя какъв срок за лечение ми дава хомеопатката, защото много искала да ме забремени с близнаци. Много съм благодарна на докторката, все се опитва да ме учи на разни неща и ме успокоява. Та така, видя ли чиста микробиология бягам при нея. Иначе сама си уредих едно пътуване до Белгия да ме викнат на командировка сигурно другия месец. Да си събера главата, аз обичам там да съм си сама. Разхождам се, слушам улични музиканти. Абе, кеф. Март ще направим едно пътешествие с приятели из близките страни, ще кръстя двата бонбона и междувременно ще се излекувам. Какво да ви кажа: ревах, ревах пък ми омръзна и спрях 😁 а в събота съм и на ходжата, с връзки предредих 3 месеца чакане. След седмица и на хомеопатка. Експедитивна съм.