Тери, странно е на 13 ден кръв! Дано не се повтаря. Може да си се одраскала при поставянето.
Относно ходжата, според мен, той може да развали магия, ако някой изповядващ неговата вяра я е направил, като случая с бабата на бившия. Аз също вярвам във всичко изброено от вас
Мише, и аз съм обиколила, де що има църкви с чудотворни икони и места и язмо и каквото се сетите. Ходих в дома на Преподобна Стойна, люляхме се ня люлката, Руската църква, Св. Мина (доста често, а може и да сме се видяли там с някоя от вас 😁), Църквата до Пловдив "Златната ябълка" и още и още 😁 Аз пък мисля да ходя при един мъж, който лее куршум и по този начин изчиства всичко. Хахахахаха Осъзнавам, че звуча абсурдно
Павла, трябва да обърнеш внимание на крака, защото като нищо може да забременееш сега от раз ❤ Вече си имаш един разбойник и психиката ти е на други вибрации 😊. А иначе док ми каза, че ще се опитаме да предизвикаме овулация само с противозачатъчни, ако не се получи, стимулацията ще бъде с хапчета. Аз за тях научих съвсем скоро. Мислех, че всички са с инжекции. Дори не знам какви са и как се процедира. Иначе още не съм го коментирала с нея. Само ми каза, че евентуална инсеминация ще бъде в клиника Афродита. Порових, почетох и за нея. Има и добри и лоши мнения. Ще видим 😊
И да се похваля, вечв си купихме СЕДЯЩИ места за концерта на Меноар, защото планувам юни да съм бременна