Благодаря, момичета.
И аз това си казвам, Мише. Това е нищо и никакъв проблем. Някаква бактерия, която 50% от жените са имали. Но аз я имам на някакво тъпо място, където не се среща често. Навсякъде в интернет пише, че я имат хората в урината. А моята стерилна. Вътрешно нямам никакви видими възпаления, нямам и бяло течение. А се оказва, че имам бактерия, която си живее в мен, съжителстваме си без да си вредим една на друга. Нито тя на мен успява да навреди с масовите си количества, нито аз на нея с моите илачи. Перфектната симбиоза и затова не пуска.
И се ядосвам: хората за какво ли не са измислили лечение. Инвитро правят. Оплождат ми децата извън мен, не може да се намери как да се изчисти бактерия от цервикалния канал. Да имаше как лапароскопски да ми сложат бебетата и да се свършва.
Слънчице, ако се решим, ще питам задължително. Аз си чета. Дала съм си няколко месеца да се опитам да се изчистя още и ще мисля после. Мислили сме заа трето детенце осиновено, но може би то ще е първото, пък после русите със сините очи на Мишо.
Кукапетал, Ципрофлоксацин е май най-широкоспекърния и избива доста бактерии. Пих го няколко пъти вече. Е.колито беше станала точно към него резистентна и с бетадин йод избихме резистентните, та сега съм на Левофлоксацин. Лаборантката го препоръча пред Ципрофлоксацин. Били от една група, но е подобрен вариант. Докторката пак ми изписа само за 5 дена, според мен си трябва силен курс за 10 дена, но тя не се съгласи да се тровя. Трябваше повече да настоявам