Добро утро!
Аз малко да помрънкам. Днес ми е 37 ден от цикъла, не че не ми се е случвало много пъти да имам толкова дълги цикли, че и доста повече , но напоследък бяха на 29-33 дни. Овулация не можах да засека, а правих тестове от 12 до 22 - ти ден. Ако е ановулаторен цикъла какво се случва? Удължава ли се? Последно опити правихме на 23.12,съотвено днес са 15 дни след това, тестовете за бременност са отрицателни. След това спряхме с опитите, защото много ме заболяха гърдите и аз реших, че е минала О и нали да не попречим на евентуална имплантация... Много ме напрягат тия мои безкрайно дълги, непредвидими цикли, тоя месец това чакане и тестове ми дойдоха много в повече. Започнах с тестовете за бременност преди седмица, което беше огромна грешка, защото много се натоварих, ама нали, ако е станало пък трябва да започна НМХ...
Момичета, не знам.... Как успявате да се съхраните? Аз напоследък само за това мисля и само това чакам, не се записвам на фитнес, защото нали ще забременявам и т. н. Преди няколко дена една позната покрай Нова година, с 2 деца, две години по - млада от мен, беше написала, че никога не си е представяла, че ще бъде млада майка и то на 2 деца, но колко щастлива била сега, а аз винаги още от тийнейджър искам да съм майка, а тази година ще стана на 31 и още няма да съм... И като ревнах ви казвам, два дена не мога да спра. Най- лошото е, че обвинявам мъжът си, а не бива, ама много ме е яд, че години наред трябваше да го убеждавам, не съм му го казвала директно, но той го усеща... Преди 3-4 години съм го искала не по- малко от днес и... Не искам да съм такава, искам да се радвам на живота, а сега всичко съм спряла на пауза и чакам бебето, не мога да се преборя със себе си да го променя това. Извинявайте за дългият пост!