Вени, дано мине всичко добре.
Момичета, аз след 3 късмета за пътуване и екскурзии, 1 х нова къща и 1 х добри приятели ( на които много се радвам, разбира се) , най- накрая отидох на работа и от многото късметчета, изтеглих моето - беше бебешкото!
Мише, при мен стана много особено. След золадекса, дойде ми цикъла и аз на моя глава реших на 9-10 ден май беше да отида на преглед просто ей така да ме видят и ако има да правя нещо предварително, да ми кажат. И така.. Имаше задържан фуликула все още, доктора ми даде за около 12-14 дена регулон и ми го изчисли според датата на заповедта кога да ми дойде цикъла. Като взехме заповедта, ми изписа неговата младша лекарка как да стартирам ако уикенда ми дойде, даде рецептата и така почнах. Но какъв протокол се води, хич и не разбрах..
Доктора уж беше там, но изчезна изненадващо( мисля, че го бяха викали някъде) и затова тя ми изписа първите дози.
В последствие се оказа, че са били слаби, защото доктора ми ги увеличи доста. Но мисля, че това все пак няма как да се знае точно предварително.
Предните дни много ме боля левия опериран яйчник и отидох профилактично да ме видят на ехограф. Но май проблема идва от червата, сигурно има срастване в тази област. Болката отива назад към таза.
Не се видя нищо гинекологично. То ясно, че ендометриозата и операциите ще ми причиняват болки, но просто е гадно