Здравейте, момичета и честита нова темичка! Дано всички се изнесем от нея преди да сме я преполовили.
Маги_Мей, щом си при Стаменов си в много добри ръце, затова опитай да се успокоиш и да мислиш стъпка по стъпка до постигането на заветната цел. Само да споделя, че моя приятелка пролетта забременя от инвитро на ЕЦ, но в продължение на 3 месеца правиха пункции на ЕЦ, имаше 3 ембриона и 2 от тях ги върнаха, без да я натоварват със стимулации. Сега си чака момченцето до месец и половина и си има едно замразено ембрионче.
Аз също вчера бях при репр. док. Калчев, като че ли има съмнения за лека форма на ендометриоза при мен, с която може да съм се сдобила след миседа и спазъма на шийката на матката... Калчев ми предлага инсеминация със стимулация. Процедурата обаче ще е ферувари, а може и началото на март да отиде, защото имам пътувания... Но ме притеснява много тази стимулация, чудя се дали на опитам първо без...Ще се радвам да споделите вашето мнение и опит по въпроса...
Иска ми се малко да се откъсна от темата, да се радвам на празницте и да не го мисля, но като не споделям с никого, всичко се върти в главата ми и става пълна каша... Добре че мога да споделя поне тук при вас... Благодаря ви и ви пожелавам вълшебна Коледа и най-специалната Нова година!