Chocholinka, недей така с "това са хранителни добавки" и за тях трябва да кажеш на лекарите си. Всичко, което сама си предписваш трябва да кажеш и на него, от горчив опит го казвам.
Иначе на мен Изоприназина докторката ми го изписа. Пък аз съм примерна. Това не пречи да работя от вкъщи с настинка, може би без него щеше е по-зле положението, а може и никаква работа да не върши.
Майка ми прави един магичен чай: джинджифил, канела, черен пипер, карамфил, кардамон и кой знае още какво има в него. Та с него се лекувам сега. Само ракия не е сипала. Въпреки, че си е направила отвара от 300 грама чесън киснат в 200 мл ракия за няколко дена. После има схема по няколко капки на ден, уж пречиствал кръвта. Тааа може да не е станала баба още, но си се държи като баба. Все има разни отвари вкъщи.
Чочолинка, извинявай сега ако те нападна. Нооооо много се ядосвам като видя из форума изказвания като твоето относно разни полово-преносими болести. Както не си се заразила последния един месец, докато не сте правили секс, така и не си се заразила последните 7 години. Имаше преди време една жена с хламидия, която обсъждаше че сигурно мъжът й й бил изневерил (нищо, че той беше с отрицателен резултат). Гадинки по всякакъв начин се хващат и не се хващат. Понякога просто по някаква причина единия ги носи от предишна връзка, а другият не ги хваща.
Аз имах букет от красоти от предишния си приятел: Уреаплазма, ЧПВ, Хламидия. Нито едното не предадох на мъжа си по незнайни и за мен причини. Имала съм уреаплазма с години, както и хламидия и не съм разбрала. Така че може и ти да имаш и ти да си му я предала. Не го обвинявай по презумция и не се съмнявай в него. Деца искате да имате заедно, не може така с недоверие.