Jesy - някак си се почувствах по добре след като прочетох твоя разказах с приятелката . Аз имах подобен случай , точно преди сватбата ми кумата ми лаза че е бременна и аз направих най ужасната си паник атак която съм получавала до сега (тя ми каза по тел) . Такмо този месец си бяха казала ще се фокусирам в сватбата и няма да го мисля и това и тя като ми каза всички мисли от сорта на “защо не става “ и “ какво ми има “ изплуваха с пълна сила в съзнанието ми . Да не говорим че се почувствах толкова зле заради реакцията ми (въпреки че тя не знае и до ден днешен за това) но явно е нормално . Представян си на теб какво ти е било ❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗 ,но това е напълно нормална реакция . Аз избягвам всякакви теми с приятелки около мен за бременност и бебета (до колкото мога ) .
А за майка ми е това е другото нещо като и звънна и ей така докато си говорим ще вникне коя е забременяла “ чакай да ти кажа коя е бременна “ 😫ток ме лови като го каже това . 1000000 пъти и казах да престане и тя все си намира начин да спомене нещо такова или да ме озкоментира с някоя приятелка нейна какво ми е и на тези какво и имало и как се оправила на онази .... Веднъж и вдигнах скандал ,но явно затишието беше временно . Сега като трябва да се прибера за инвитрото се чудя как да не й кажа именно заради това ,но ще ми е и тъпо да се крия докато съм си там ,няма как да не й кажа ,че си идвам .
Pavla далече съм от мисълта ,че на вън е страхотно . На мен лично толкова ми е писнала Англия ,но не се виждам все още и да се прибера в Бг :/ . Гледането все в чуждата паница и шуробаджанащинаТа е в пълна сила все още което мен лично ме дразни или поне аз още го усещам това когато до ходя .
Благодаря то за пояснението ще се обърна към такъв доктор да видя какво ще каже . Чичо ми писа че ще ми разгледа нещата и ще ми звънне по късно ,чакам с нетърпение да видя какво ще каже 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Тери - аз след светбата там свекърва ми имаше изцепки много много не се занимавам да се обяснявам ,въпреки че тя е много готина и разбрана жена но не искам никой освен аз и мъжът ми да си ги коментираме тези работи .