Helianthus, само не пий лекарства, които разреждат кръвта (като Аспирин), че тогава на 100% ще те отложат. Днес не излизай никъде. Стой на топло вкъщи и наблягай на меда. За носа пробвай клеева тинктура разредена във вода и се пръска в носа. Така поне правят на бебетата.
Милиарда, не се знае. Дано не е това, което си мислиш. А на теб изследваха ли ти Прогестерона? За да се види от там ли идва кървенето?
Танче, така се радвам за теб, че ти е лошо от толкова хубаво нещо. Като чуете сърчице нали излизаш в болничен, ти май имаше някаква тежка работа.
Слънчице, май аз го бях казала това. Един мой колега ми го обясняваше. Как ние виждаме неговите деца, а той вижда нашата свобода. Не би заменил децата си за нищо, но всеки гледа това, което няма и пропуска какво има. Много се надявам днес и ти да се лишиш от твоята свобода.
Jecy, Pav-la ще ти бъде много полезна по тази тема. Тя има няколко миседа и тромбофилия, но сега най-сетне се радва на здраво момченце. Сигурно ще се включи скоро
Аз си пия противозачатъчните, уж за 2х1 на ден, но не мисля, че е моята доза. Все изпитвам някаква болка все едно ей сега ще ми дойде. Вероятно утре-другиден ще отида до клиниката за миркобиология и да попитам да ги удължим.
Мише, как си ти? Цикъла не се ли обажда?
Успех, момичета. Надявам се тези, които са си дали почивка от бебеправенето също да са добре.