Цопкам аз първа под прашеца, въпреки, че има други по ред преди мен да забременяват!
Благодаря за новата тема!
Таня честит Рожден ден ден! Прекрасен подарък си имаш! Да си жива и здрава и много щастлива!
Милиарда, ужасно е, че минаваш през това. Не бързай да мислиш най-лошото. И аз знам, че с ЧХГ под 1000 е рано да се види каквото и да било, дано е просто това! Стискам палци всичко да е наред.
Маги, чакаме утре едно тлъсто ЧХГ!
Тери, дано това е проблема и скоро да ги няма градинките!
Слънчице, много късмет и две хубави чертички след 2 седмици.
Павла, благодаря, че ме мислиш. Аз от няколко дни съм в България. Вчера изпих последното хапче Регулон и сега чакам цикъл. Трябваше да отида на преглед за второ мнение, но нещо не успях да се организирам... Сега като дойде цикъла как ще стане не знам, ама то само това да беше... Имам си проблем с един зъб, направих синузит от него преди няколко седмици, та сега и с това се занимавам. След абортите... От хормони ли, стрес ли, какво ли... Но се сдобих с акне... Такова чудо не съм виждала, от няколко дена ми е супер възпалена кожата, та и затова по лекари. Добре, че има грим на този свят, че не знам как щях да излезна от вкъщи. Станах на 30,а заприлича на тийнейджър... Ужас просто. Вчера изследвах пак вит Б12, Д и Б6, последния още не е готов, Б12 взимам по 1000 мг на ден таблетка под езика, от 300 ми е станал 380 за 2 месеца... Не знам не е ли твърде малко повишен? Д-то от 23 е станал 27. Пуснах си и още два гена за тромбофилията и чакам резултати. Тези дни трябва да станат готови и кариотипите. Ох като си дойдем в България напоследък става някаква голяма лудница.
Това стана един много дълъг пост