Маги, съжалявам, че ти е напрегнато. Дано сте здрави, други да са ти проблемите. За трансфера - стига този път след него да си вземеш малко почивка, сигурно не е проблем да го направиш. Спомням си, че съм чела дневника на едно момиче от форума, когато е направила трансфер е била на ръба на нервна криза, антидепреснати преди това, но си е забременяла. Та аз като че ли много не съм фен на тезата, че много зависи от психическото състояние на майката. Е аз като бях спокойна, защо не забременях. След трансфера почивка му е майката и така.
Аз тази сутрин видях, че ми розовее нещо, та очаквам утре-другиден също да ми дойде цикъла.
Иначе за АБ след ЦС, мисля си, че тогава ще правят повече добро, отколкото зло. При д-р Даскалов я правих, а всички му имаме уважението на него. Вероятно не са наложителни, но според мен са предпазна мярка с причина.
А за антибиотика при пункция. Аз пих един заради бактерии, но си мисля, че ми вливаха антибиотик с абокада също и то не заради бактериите, на вас не ви ли правиха такива вливки?
Какво ли стана с Точица, скоро май трябва да започва и тя.
Джули, кой ден ти е днес? Не го отписвай, особено, ако не си следила овулацията.
Вистал, спомняш ли си колко Микомакс му изписа. Аз му казах една таблетка да изпие. Спомням си, че Микомакс е лекарство, което е с дълго действие. Вероятно ще питам и докторката като ида след 2-3 дена, но засега май не изглежда да му помага.