И аз да се включа по темата за това дето се чувствате не добре от бременни жени и тн... Когато Борис (бебето ни) почина, до момента, в който забременях не можех да погледна бременна жена или жена с количка с кош за новородено, а година след раждането като видех майка с дете около възрастта, на която щеше да е моето, особено момченце, ми идеше да избягам с рев (последното все още го има, все пресмятам възрастта).
Относно Коледа, аз съм луд фен на Коледа, в нас винаги е украсено до краен предел (както обимам да казвам аз, все едно Дядо Коледа е повърнал
), взехме и елха около 2м и половина миналата година, но някак последните години украсявах само заради Ния (каката), желание нямах никакво. Сега вече няма да е така (то и няма как да е, че съм поела един куп коледни поръчки да изработя и ми ттябва вдъхновение и коледен дух за това), но и тази Коледа както и предишните, с мъжа ми ще си поплачем за липсващия член от семейството, мисля, че винаги ще е така.
Та, всичко това което чувствате е съвсем разбираемо и ви пожелавам тази, или ако не тази, то другата със сигурност да сте бременни и щастливи в най-вълшебното време от годината!