0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #300 -: Септември 30, 2018, 19:05:55 pm »
  Тери :D
Мажа се с бего след като съм се измила с бял равнец,а вечер слагам една бучица във вкагалището. Първия ден бях с бяло млечно,като пресечено мляко течение и сърбеж. Още с първото намазване имах облекчение. Снощи след като преспах с кокос.масло,тази сутрин вече беше само бяло течението,тук таме имаше по твърди частици,а сърбежа почти изчезна.
Опитай,няма да навреди.
*
« Отговор #301 -: Септември 30, 2018, 19:11:17 pm »
Честно да ти кажа не смея. Аз имам само сърбеж и то лек, затова се мажа само с Клотримазол.  Иначе, както го описваш наистина звучи като Кандида при теб. Много ти пожелавам да си бременна, междувременно пусни една микробиология. Че трябва да се лекуват, просто лечението е различно при наличие на бременност. Аз лично моето влошаване го отнасям към приема на Дуфастон и повишаването на прогестерона.
Иначе преди години си правих тампон за гъбички с чесън. На 5тата минута ме хвана страх и го махнах. Но то след сумати месеци лечение човек се отчайва.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #302 -: Септември 30, 2018, 19:27:17 pm »
В предишните бремености,бяха по същия начин гъбичките,само в началните месеци.
Лечение с чесън съм правила също,не бях бременна обаче,имах друг вид течение и го излекувах с чесъна. Мед също,захаросан чист,спи се всяка вечер с бучка мед във влагалището.10 дни. Промивки външни с калиев перманганат.
Ще пусна микробиология,но след цикъла,но се надявам да не ми дойде 😁
« Отговор #303 -: Септември 30, 2018, 19:28:58 pm »
Здравейте  :) кой може да ми даде информация за доктор Наталия Юдова от Майчин дом Варна? Някой правил ли е инсеминация при нея?!
« Отговор #304 -: Септември 30, 2018, 20:06:50 pm »
Здравейте момичета! Дълго време не съм писала, тъй като нещата при нас бяха в застой. Но сега имаме раздвижване. Махнаха ми полипа. И сега следва ЦС или лапароскопия, за да проверим тръбите след махането на полипаA, тъй като според доктора полипа е бил на такова място, че заради него може да не е пропусната течността при първата ЦС. Този месец след цикъла трябва да реша по кой метод и да действа. Според вас кое е по-добро като решение ЦС или лапароскопия?
Също минаха три месеца през които Ники приемаше хранителни добавки и други, изписани от уролога. И през миналата седмица направихме нова спермограма. Резултатите изглеждат доста по-добри от първия път, но бе знам след тях към какво ще ни насочат - инсеминация или инвитро или третото, което забравих.
« Последна редакция: Септември 30, 2018, 21:09:20 pm от Zaharna »
*
« Отговор #305 -: Септември 30, 2018, 20:12:38 pm »
Момичета, гледайте хранителните продукти да ги приемате през устата и по предназначение. Чесън, мед, масло... не бих направила нищо от това.

Захарна, ЦС и лапароскопия не са взаимозаместващи се методи за проверка на тръбите. Аз бих си направила ЦС, а ако има нужда, тогава лапароскопия.
Какъв да бъде методът на асистенция зависи от това как са ти тръбите. Ако не са проходими, то инсеминацията отпада. Ако пък всичко е наред с тръбите- инсеминацията си е добър метод, но за мен само ако е стимулирана, иначе и обикновеният секс върши почти същата работа.

Късмет на всички!
*
« Отговор #306 -: Септември 30, 2018, 20:45:17 pm »
Павла, сега на този акъл и аз съм на това мнение. Чесъна е много силен имуностимулант и приемам всяка вечер през устата, много хора го правят на тампони. Сигурно в 90% от случаите помага, но ако се окаже, че има някоя бактерия в него при загниване иииииии ще се види човек в чудо.
Зари, направи ЦС, както те е посъветвала Павла. Лапароскопията се прави при нужда. Първо разликата в цената е голяма и още по-важно натоварването за организма е много по-голямо. На теб ЦС с упойка ли ти правят?
В петък си вървя из Кичука и гледам позната за мен хубава руса жена. Не мога да се сетя коя е, подминах и се сетих. д-р. Конова. Клиниката й ми била доста по път. Ама, както се казва: "Който има очи, ще види, който има уши, ще чуе".
*
« Отговор #307 -: Септември 30, 2018, 21:03:21 pm »
Захарна,скоро четох един материал,че лапарото можела да замени ЦС.Наистина разликата в цената е в пъти,не е само парите,има и други неща няма да изброявам.
Лично за мен лапароскопия се прави ако има фактор насочващ към нея.Направи си снимката и после ако се налага го мисли.
И аз не бих си вкарвала разни неща в най-милото ,направо страх ще ме хване.Четох как Аня Пенчева заченала Пипито-тампон със зехтин и магданоз и раздава тази рецепта като пенкилер.Еми това не е филия да го мажа с храна.Вени ,просто изказвам мнение,не искам да изглеждам груба.Веднъж имах кокоши трън и слагах чесън и ми изгори и здравата кожа.Оттогава само на педикюр.
Тери ,с кокосово масло си мажа цялото тяло вместо лосион ,правя си маска на косата,мажа и лицето.Уникално ми действа.Много хубаво сте решили да строите къща.Като почнеш курса само приложението Автоизпит и Зебра.бг ще цъкаш.Аз съм шофьор само от 3 години и денонощно бях в приложенията с листовки.😊
« Отговор #308 -: Септември 30, 2018, 21:16:15 pm »
Слънчице  :D :D, не си груба,права си.
Аз обаче съм видяла ползата от чесъна и меда. От тогава минаха 10г,спряха течения от всякакъв вид. Преди тези бабини илачи се смилах от антибиотици,антибиограми,глобули и т.н и резултат никакъв.
Сега ,понеже имам известни съмнения за бременност ще ползвам кокосово масло,не натрапвам мнението си,просто споделям, че имам подобрение!
А аз не обичам кокосово масло и не бих си го намазала на филия, :D :D виж за всичко дриго бих го ползвала
*
« Отговор #309 -: Септември 30, 2018, 21:28:56 pm »
Как замества? Едното е инвазивно с пълна упойка, с релаксант и интубация, надуват те с въздух- операция си е. Другото, дори с упойка, е образно изследване. Аз не бих избрала операцията с идеята, че замества образно изследване.

Не знам дали съм права, но единствения път, в който съм имала някакви неразположения бяха след лечение. Един репродуктивен специалист ми беше изписал, защото на мъжа ми му откриха уреаплазма и той мина лечение, че и аз с него. Част от лечението беше и вагинална промивка и глобули. След това не съм правила микробиология, защото за мен, с някои изключения, организмът и по специално вагината, имат много добра защита и способност за самопочистване. Не се използва сапун, а само интимен душ гел, използвах тогава специална кърпа, която сменях на 2 дена. Също и месец без секс. Прекалено лечение само влошава нещата.
Така или иначе матката е лесно достъпна за бактерии. По време на О се отваря шийката, по време на менструация се променя киселинността и пак е отворена шийката.
Не знам дали съм права, но моят опит е такъв.
*
« Отговор #310 -: Октомври 01, 2018, 08:30:19 am »
Изключително съм съгласна с Павла.Матката е леснодостъпна за бактерии, а стигнат ли там, няма оправяне вече!

За Цветна снимка или лапароскопия, както са казали момичетата Цветна снимка.Това е неинвазивно изследване, след него не остават разрези по тялото били те и малки, няма сраствания на местата където е минал инструмента и няма съпътстваща болка за цял живот.Говоря от опит.Така че операцията е при нужда!

Айде хубав ви ден от мен, наръсих с акъл ;)

« Отговор #311 -: Октомври 01, 2018, 08:36:19 am »
Здравейте и от мен :)
Успеш месец, успешна седмица и успешен ден желая на всички :)
Малко съм под напрежение, защото чакам днес да ми излезне микробиологията. Терии една след друга, едно и също. Аз чак сърбеж нямам, ако почна да го мисля все едно има некомфорт, но се засичам на няколко пъти, че като не го мисля, а се сетя случайно няма нищо и общо взето, докато правя нещо друго или имам работа, няма никакви проблеми... тая психика и това наше под съзнателно мислене ще ти погуби...
Но все пак съм си под напрежение тези дни да видим какво ще излезе. Дано и при теб няма нищо и да няма нужда да се отлага трансфера :)
« Отговор #312 -: Октомври 01, 2018, 08:49:59 am »
Добро утро!
Дано новият месец,донесе само положителни емоции. Успех на всички!
*
« Отговор #313 -: Октомври 01, 2018, 09:17:45 am »
Хайде, честит ви октомври. Аз съм доволна, обичам дъждовно време. Което е странно, като се има предвид, че съм пешеходец.
Бях днес за микробилогия. Взе ми е един млад доктор и каза, че като ме гледа имам гъбички. Мишо каза, че разбирал бактериите. Той много обичал да си живее с мен и разбирал защо и те не искат да ме напуснат. Ако са само гъбички ще съм направо щастлива, Клабсиелата дано е изчезнала. Според докторът е съвсем нормално, че съм цъфнала, защото е станла много голяма разлика в температурите и това е най-слабото място в жената и удря там.
Слънцемое, пиши какво е станало при теб. И аз като теб, уж нищо ми няма, ама като си концентрирам мислите в мястото, което Слънце не огрява и усещам дискомфорт. През другото време нищо.
« Отговор #314 -: Октомври 01, 2018, 09:28:46 am »
Ми при мен излезна УМЕРЕНО ИЗЯВЕНА АНАЕРОБНА ДИСБАКТЕРИОЗА. ДЕТЕКТИРА СЕ Ureaplasma (urealyticum + parvum)...
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #315 -: Октомври 01, 2018, 10:01:46 am »
Здравейте, момичета. Октомври месец започна и нека забременяването започне сега. :lol:
Относно гъбичките - ами есен е, вали растат си.  :wink:
Моля не се мариновайте там долу - ако искате бабешки илачи, варете си смрадлика и правете промивки с нея. Аз с годините свикнах, че антибиотиците задължително ми докарват гъби. Д-р Даскалов ме научи след АБ да пия Микомакс. И след като уролог ми изписа АБ за цистит, си поисках Микомакса и той ми го изписа, макар да беше изненадан. Ама не гъбясах тогава.
Та да си дойда на думата - хубава групичка се събрахте за забременяване този месец - желая ви заедно да се преместите в другата тема.
*
« Отговор #316 -: Октомври 01, 2018, 10:05:20 am »
Стига бе, откъде тази Уреаплазма и то и двата вида. Много тъпо.... Дали може от морето да я хванеш или досега не са я засичали просто. Мъжът ти да се изследва задължително също. Ееее много тъпо. Опасна бактерия е, защото може да доведе до преждевременно раждане. Аз също съм я имала веднъж. С антибиотик за 1 месец я оправих.
И така остана мистерията за мен: на биорезонанс (магичестите пръчки на хомеопатката) ми откриха Уреаплазма. После на микробиология също. Биорезонанса упорито продължаваше да ми показва Уреаплазма, но не й микробиологиите след лечение. Според хомеопатката имах, но в малко количества, но как да убедя лекарите след като ПСР теста е чист.
« Последна редакция: Октомври 01, 2018, 10:38:37 am от teri_90 »
« Отговор #317 -: Октомври 01, 2018, 10:11:02 am »
Тери мъжа ми се изследва веднага след първата С... пуснаха му микробиология и всичко беше отрицателно при него и хламидиите, уреаплазмата и микоплазмата... думи нямам и нз как се появи при мен. Факт че аз до сега не се бях изследвала за хламидиите, уреаплазмата и микоплазмата, но реших че след като при мъжа ми са отрицателни, следва и при мен да е така...ама е на. Аз сега нали пуснах пакет излседвания в лаборатория Геника (пусни и ти там 137 лева е пакета - Фемибио Плюс се водеше)Та хламидии и микоплазма са ми отрицателни. Ама а кажете ми от къде тая уреаплзма??? Тя нали се води полово-предавана инфекция??? При все че мъжа ми преди 10 месеца нямаше, как сега аз имам??? :?
*
« Отговор #318 -: Октомври 01, 2018, 10:12:48 am »
Когато аз имах, мъжа ми нямаше. Лекарите казаха, че често се случва. Ама Уреаплазмата си е от базовите изследвания. Даже сте се забавили с изследването.
*
« Отговор #319 -: Октомври 01, 2018, 15:25:08 pm »
Пак се изпокрихте значи, а тук вали и ми е скучно.Тери какво измисли за къщата?