Привет дами, как сте.Четях ви през телефона, но все не стигах да пиша.Имахме гости и бях много заета.
За книгата аз имам коренно различно мнение от вас.Разбирам ви защо я купувате и ще я четете, но аз през годините видях много хора правещи пари и име на наш гръб.Още помня "Великата" писателка людмила филипова, която изключително грубо използва истории на момичета от форума и после издаде книгата си.Помня как плю срещу ин витрото и хората с репродуктивни проблеми.Много боли да ви кажа, такова предателство.Отделно, тая фондация ми е изключително мътна.Някаква нова групичка, решила да прави име и пари на гърба на пациентите.Аз нашите пари знам къде отиват, но тия?Как ще стане отчетността, как ще се изберат двойките, дали няма да се насочат към определена клиника и лекар, че и това съм виждала.Та да ви кажа, изключително съм предпазлива!
Айде толкова от мен.Чета ви, стискам палци и гледам каква прекрасна група се заформихме за октомври, а той чука на вратата.
Двете с Тери, ще си споделяме тревогите за ЗЕТ, с Кукапетел, ще говорим за инсе, Мишето и тя май ще стартира :* Целувам ви момичета!
За еутирокса, това е хапче за цял живот за съжаление.Щом веднъж жлезата е започнала да се изменя, то това е за винаги, няма как.Следете се редовно, изследвайте целия пакет, не само ТСХ, поне веднъж в годината пускайте и антителата да видите дали се качват.Опитвайте се да се храните с повече месо и по-малко тесто и въглехидрати и спортувайте.
Няма начин, ще се справим, просто няма да е лесно!
ПП. И понеже съм в къщи сега гледам Петя Дикова, която говори за стерилитета и пак е използвала истории на хора от интернет.Обаче за тях Зачатие е мръсна дума, няма да говорят с нас, а се сещат за нас само като има нужда да се върши нещо реално.Ох много ми е болна темата.
И статистиката му на тоя доктор не е вярна.Да беше прочел изследването дето направихме-официално такова.
Ох извинете ме, ама ме боли сърцето като ги гледам как си правят реклама на клиниката за наша сметка.