0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #960 -: Октомври 31, 2018, 21:50:53 pm »
То едното не пречи на другото. Планът е и май, и юни. Има полети до Пловдив. Ако не са много скъпи- там сме :)
« Отговор #961 -: Октомври 31, 2018, 22:38:02 pm »
Кукапетал,а дано от твоите уста в божиите уши.
Не смея да си помисля дори,че е възможно... Аз чакам да ми дойде,а температурата хвръкна до небесата  :D
За мен не знам момичета,но на вас определено ви желая много късмет,нека нещата ви се наредят по скоро от колкото го искате.
« Последна редакция: Октомври 31, 2018, 22:40:18 pm от VeniVeni »
*
« Отговор #962 -: Октомври 31, 2018, 23:19:04 pm »
Вени, този месец не го брой много. Ти пи две седмици Дуфастон. И то преди предполагаемата овулация. Ако Дуфастон се започне преди овулация, той я подтиска. Но мисля, че това беше и целта на лекарката ти. Като няма овулация, няма да има и задържани фоликули. Докторката е искала да ти блокира яйчниците и да започнете със стимулация като ти дойде.
Пожелавам ти всички хубави думи, които пишеш за нас, да ти се върнат и да имаш още едно детенце.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #963 -: Ноември 01, 2018, 08:56:00 am »
Танче, честит рожден Ден. Пожелавам ти днес да получиш за подарък едно много нарастнало ЧХГ.
Аз сега пък имам Клабсиела. Това е невъзможно вече. Чиста подигравка са тези изследвания. И не смея да пускам в други лаборатории, защото си доказах, че и там ги замърсяват. За Ешерихия коли да кажем бях съгласна. Имах засилено бяло течение (въпреки че то изчезна като спрях Естрофем), но сега няма течение, няма дискомфорт. Омръзна ми вече. Не става да не се лекувам, защото по закон ми трябва чиста микробиология, не става и с лекуване.
*
« Отговор #964 -: Ноември 01, 2018, 09:25:09 am »
Танче, да си жива и здрава и много щастлива!

Тери, ти това го изчисти нали?Сигурна съм че лекува такова нещо!Разбирам защо се чувстваш така и аз бих се чувствала като в капан, направо от постоянните микробиологии.

« Отговор #965 -: Ноември 01, 2018, 09:30:38 am »
Ооо благодаря Тери, след малко отивам да го взема, че ми играе под лъжичката колко е станало :D Е може ли на всяка една микрбиология да ти изкача по нещо и да са толкова невнимателни в тези лаборатории. Аз ако съм ще вдигна някой скандал и ще искам пред мен да я направят. То всеки път ти излиза нещо различно.
Благодаря ви момичета :)
« Отговор #966 -: Ноември 01, 2018, 10:09:22 am »
Танче честит празник, честито и за бременността. Пожелавам ти хубав празник, тлъсто ЧХГ и лека бременност.
Честито и на Милиарда дано се развие и си навакса ембриончето.
Маги и Слънчицето стискам палци и за вас.
Тери аз сигурно за 10 път ще ти напиша моето мнение. Пусни в Геника микробиология. Има разширен пакет с който да се изследва  обстойно секрета плюс всичките гадни уреаплазма, микоплазма и хламидии. Моята лекарка каза, че щом толкова често се повтаря да има бактерии в микробиологията, значи може да има нещо. Мисля че 140 лева няма да са проблем да ги дадеш. Виж как и при мен и при Маги Мей излезна уреаплазмата и заради нея при мен толкова време имаше бактериална вагиноза. Наистина моля ти се помисли върху това което ти казвам. Пусни в Геника има много хубави мнения за тази лаборатория. Има такава и в Пловдив и няма да е проблем. Не може все в една и съща лаборатория да пускаш и все да има нещо. Или има основна причина или си замърсяват пробите. Ти пускала ли си изследване за уреаплазма и микоплазма? Но не кръвен тест а с микробиология? На мен като ми взеха последния път секрет го взеха от две места. Поправете ме ако греша но мисля че беше от вагината и от цервикалния канал??? Така ли се водят?
« Отговор #967 -: Ноември 01, 2018, 10:22:44 am »
 Танче честит рижден ден, нека най-хубавия подарък е за теб днес :)
Момичета стискам палци на всички, дано скоро ни затрупате с положителни тестове.
Май е време за нова темичка :)
« Отговор #968 -: Ноември 01, 2018, 10:34:29 am »
Момичета взех си резултата 355,38 mIU/ml, а този от понеделник беше 164,55 mIU/ml. По изчисление на калкулатора тук се удвоява на 43 часа. Как ви се струва? И двата са пуснати сутринта в понеделник и сряда.
« Последна редакция: Ноември 01, 2018, 10:37:17 am от tanq88 »
*
« Отговор #969 -: Ноември 01, 2018, 10:42:37 am »
Е ,Тери,не е истина просто!Не може да не вадиш ни една чиста микробиология.Представям си какво ти е!То аз като те чета се филмирам,с лявата ръка пускам душа,мия си ръцете и чак тогава се къпя,в тоалетната внимавам много.А за теб не ми се мисли какво ти е.Е не е честно!Наистина потърси друга лаборатория,не може да се лекуваш до второ пришествие.
Хайде някой да пусне нова тема,Таня или Милиарда,че те забременяха изневиделица.И на нас да ни тръгне като на бясно куче тоягите.
Таня честит рожден ден!30те е най-хубавата възраст.
*
« Отговор #970 -: Ноември 01, 2018, 10:47:07 am »
Ауу, страхотен резултат!Браво!

*
« Отговор #971 -: Ноември 01, 2018, 10:54:47 am »
Таня, супер е. Много добре си бременееш :)
Слънцемое, като ме познаваш мислиш ли, че нямам всички тези изследвания. Имам микробиологии, кръвни и ПСР тестове.

Има развръзка при мен.
Влиза докторката в кабинета. Някои я знаете. Една висока, застрашително ме гледа. И пита: "Тедо, ти пробиотици пиеш ли?"
И аз го приех като нападение и започвам: "Да, д-р Петрова. Феми флора, Лактофлор, един за 100 лв си купих" и тя ме прекъсна и каза: "Затова не се излекуваш. Аз защо не знам. Като ми дойде някоя като теб, която от нищо не се влияе и това я питам"
Обясни ми, че пробиотик се пие поне 24 часа след последния антибиотик, защото антибиотика и пробиотика се конкурирали за едни и същи рецептори на черния дроб. Не разбирам. Каза, че са го давали това и по телевизията си. Някой от министерството на здравеопазването тази пролет е показвал дигитално как се случват нещата. Тоест вече си е обявено  публично това изследване. И докторката каза, че работи при другите вагинозни като мен с Пробиотици. Пита ме за всяко нещо, което не съм сметнала за нужно да й кажа.
Изброих си аз всичко и тя ми разказва как имала пациентки, които си пиели Цитросепт и аналогични с грейпфрут без да й кажат. И аз като се усмихнах виновно и тя: "И ти ли?" Реших, че това не е лекарство, та не й казах. Грейпфрута пречил за усвояване на лекарства и добавки (открих и статии по въпроса). Докторката каза, че при бременност го забраняват също, защото предизвиква контракции.
Накрая излязох и казах: "Много се извинявам, д-р Петрова" и тя много хубаво ми отговори: "Не, Тедко, на себе си се извини", че толкова време се измъчих в този кръг. Хайде дано да тръгна по правия път сега.
*
« Отговор #972 -: Ноември 01, 2018, 10:59:45 am »
Терииии, много те обичкам нали знаеш.Стискам палци да е това!

« Отговор #973 -: Ноември 01, 2018, 11:07:13 am »
Защо тогава в рекламите на пробиотиците казват от първия ден на антибиотичното лечение????
Моята лекарка ми каза пробиотика след антибиотика. Плюс лактажин пак след антибиотика! Така че има право докторката ти!
Но според мен аз пак си мисля че трябва да смениш лабораторията! Желая ти успех!
« Отговор #974 -: Ноември 01, 2018, 11:41:01 am »
Териии, дано наистина да е това проблема, но както Слънцемое казва и аз бих пробвала друга лаборатория, лично от Геника съм доволна, както и от Цибалаб, друга не мога да препоръчам.
*
« Отговор #975 -: Ноември 01, 2018, 11:49:29 am »
Дано това е ключа от бараката.
Извода-казваме всичко на докторите си.
Айде оттука на сетне чисти МКБ!
*
« Отговор #976 -: Ноември 01, 2018, 11:56:17 am »
Нали пробвах в друга лаборатория, явно сте забравили. Най-добрата в Пловдив я водят Торакс. От странични хора го знам, но после и д-р от Ню Лайф ми потвърди. Пуснах в Писанец и в Торакс контрола. Писанц чиста, Торакс беше с бактерии. И се отказах да пускам повече, заради ситуацията, в която попаднах тогава. Очаквах да излезе в Писанец с бактерии, а в Торакс чиста. Но беше обратното и какво да правя? Докторът от Ню Лайф ме посъветва нищо да не пия като лекарства и организма сам да се справи. Но организма се справя за 20на дена и после пак завъждам нещо. Заради липсата на лактобацили. Доскоро бяха "слабо представени", сега направо пише: "Липсва кл. възпалитена реакция. Липсат лактобактерии. Епит кл. Гр (-) пръчки". Та сега направо липсват. Поне няма възпаление и няма левкоцити. Сега антибиотик + противогъбично и като свърша курса пробиотици. Но не успявам да завъдя нищо с тези пробиотици. Какво ли не пробвах: Гинофилус, Лактажин, Лактер Актив, Феми Флора, Лактофлор, не се завъждат. Боря се за чиста микробиология, пък лактобацилите все ще се появят. Нямам дискомфорт, така че няма да ги мисля сега.
*
« Отговор #977 -: Ноември 01, 2018, 12:41:42 pm »
Пупупу, Танче, Милиарда, честито милички. Гледай ти, колко приятни изненади :D Така хубаво ме надъхват вашите успехи!!! Леко бременеене ви пожелавам  :bighug:
Танче,  :hbirth: Честит празник, бъди много здрава, обичана и глезена ❤
Тери, най-накрая!!! Сега вече всичко ще се нареди! И мисля, скоро да снимаш положителен тест и ти  :D
Маги, Слънчицето, мисля ви и ви изпращам положителни вибрации. Хайде и вие да ни зарадвате.
« Отговор #978 -: Ноември 01, 2018, 13:35:53 pm »
Танче,весел празник ти желая и спокойна бременност,получила си най големия подарък за 30 годишнината си.

Тери, не съм много веща точно с микробиологиите,но знам,че какъвто и пробиотик да вземаш,той трябва да се взема два маса (минимум) след антибиотика, ъова е за да може всеки да свърши своята работа без да пречи на другия. Това ми го каза педиатърката ,при поредната ангина на детето.
Дано наистина се окаже,че това е главната причина да не можеш да се отървеш от гадинките !
« Отговор #979 -: Ноември 01, 2018, 19:52:56 pm »
Момичета здравейте,сега си тръгвам от спешния център на Надежда. Получих зацапване и веднага тръгнах натам. Доктора нищо не вижда в матката,вижда уж жълто тяло,каза че може да е може и да е извънматочна. Щом веднъж съм имала шанса за втора е по голям. Пуснах ЧХГ и е 873,20 чертичка нагоре че се покачва. В неделя съм пак на ЧХГ и преглед. Аз не съм споделяла,но във вторник бях на преглед и доктора видя точка в матката,но беше малка и не отговаряше на седмиците,аз бях 6-та а то отговаряше на 4-та,и се разбрахме в понеделник пак да отида. Само че днес на прегледа нищо не се видя в матката,има нещо като жълто тяло което 2,03см но док каза че никой не може да каже дали е жълто тяло или извънматочна. Направо ще се побъркам ако пак трябва да мина през ада...