0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #940 -: Октомври 31, 2018, 10:51:50 am »
Здравейте,момичета!
Дано не досаждам ,но да питам..в недяла изпих последното хапче от дуфастон ,предбия път ми дойде на втория ден след като хо спрях,беше по друга схема. Сега обаче схемата е 14дни * 2, днес е трети ден от спирането,М  няма,от  петък до неделя  имах наченки на болки,като преди цикъл,викам си ще дойде. Днес нямам никакви болки,нищо!
Колко дни да изчакам още за М, дано не е киста пак?

Супер е ,че започнаха да валят положителни тестове!
*
« Отговор #941 -: Октомври 31, 2018, 11:02:14 am »
Вени, до седмица по принцип идва цикъла, нищо обезпокоително няма засега.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #942 -: Октомври 31, 2018, 11:30:39 am »
Тери, сигурно ще имам. Ама нали виждаш какво стана :) По нататък може да се изследвам. Днес пуснах и второто ЧХГ и утре чакам резултата, точно на рождения ми ден (ох сменям двойката с тройка :D :) А такъв глад ме е налегнал. И аз като Маги не мога да се отлепя от хладилника :D
« Отговор #943 -: Октомври 31, 2018, 11:47:45 am »
Мерси ,Тери. Бе мисля си ,че няма нищо обезпокояващо,ама що няма болки никакви  :D,то жената няма угодия.
*
« Отговор #944 -: Октомври 31, 2018, 12:16:53 pm »
Момичета фоликула е тръгнал да се пука,материала на мъжа ми след обработката беше толкова много,че матката не го събра.Не знам колко точно милиона е.Днес и утре секс.И това е,на 14ти тест
*
« Отговор #945 -: Октомври 31, 2018, 12:28:59 pm »
Хайде, дано да покълнеш. Май макс слагат 1.5 мл в матката. Браво на мъжа ти. Сега гледай се третирай като бременна и се глези: тоест мъжа ти да изнася прането :D
« Отговор #946 -: Октомври 31, 2018, 14:15:14 pm »
Слънчице, пожелавам ти на 14.11 две хубави чертички! Много прегръдки и успех!
Милиарда, Таня, Маги - сладурки бременелки! Маги, всичко ще бъде наред!
 :bighug: :bighug: :bighug:
VeniVeni, дано пък няма цикъл, а бебе ;)
« Отговор #947 -: Октомври 31, 2018, 16:24:19 pm »
Днес доктора ми изпрати снимки от лапарото и каза че ми дава 99% гаранция за бременност до 1г
*
« Отговор #948 -: Октомври 31, 2018, 17:17:27 pm »
Слънчице, стиснати палци! Кой ти го каза това с несъбирането? Около 0,5мл- 1мл се вкарват само. Матката има обем около 200- 250 мл.
Знам, че Александров няма да ти е изписал нищо, но след седмица си виж прогестерона, поне според мен е хубаво да знаеш накъде си :)

Инсеминации могат да се правят не само на естествен цикъл или хапчета. Моите са на инжекционни стимулации с Гонал Ф (5) и Менопур (1). Поне тук към инсеминациите се подхожда като към инвитро. Стимулации, антагонисти, коригиране на дози, тригер. Колкото е по- контролиран един процес, толкова по- голям шанс има за успех. Самата процедура е по- щадяща, а и по- евтина. Няма да е лошо да се поемат поне 3 инсеминации със стимулации от фонда. Според мен ще се спестят поне 40% от парите, които иначе биха се дали за инвитро, което може да се избегне, което е повече пари за истински нуждаещите се.

Еличка, пожелавам ти го дори и по- скоро! Обаче имай едно на ум когато ти се дават гаранции :)

Ох, Маги, сега два дена ще стискам още повече. Дано да е един щастлив петък!

Късмет на всички!
*
« Отговор #949 -: Октомври 31, 2018, 17:28:22 pm »
Павла ,нищо не ми е изписал,каза да се радвам на живота.Кога викаш да пусна прогестерон,след 6-7 дни ?Какво ще разбера от него?
Инсеминацията ми я прави синът му,той ми следи и фоликулите .
А това с несъбирането го чух от акушерката.Тя ми каза на 14ти уринен тест,но аз ще пусна кръвен един ,два дни по-рано.
Не залагам много на първата инсеминация,но все е крачка към успеха.Питах още първия път за стимулация,доктора каза че не ми е нужна,защото имам овулация и съм забременяла вече веднъж от същия партньор.
*
« Отговор #950 -: Октомври 31, 2018, 17:40:18 pm »
Той Александров не обича излишните неща, явно и синът му е добър последовател. Ще разбереш дали ти е добре прогестеронът и ако не е ще можеш да го коригираш. Аз съм със спонтанна О, но прогестеронът ми някои цикли беше нисичък. Не знам защо, не съм се и замисляла даже. Просто ако е нисък и жълтото тяло не произвежда достатъчно, ще можеш да помогнеш на бъдещото ембрионче да се развие.
Само ти го подхвърлям като идея. Около съмненията за извънматочна при мен бях чела, че извън проблеми с тръбите, ниският прогестерон е втората причина след цигарите.
Според мен на 6ти прогестерон, а на 10-11 кръвен :)
*
« Отговор #951 -: Октомври 31, 2018, 17:52:02 pm »
Павла,аз мислих че само момичетата на инвитро го изследват и не знаех защо.Ще го пусна,мнооого благодаря за съвета🤗.Направо много си ценна.
Синът му работи по същата методика като него.
*
« Отговор #952 -: Октомври 31, 2018, 19:06:47 pm »
Добре е и да се дефинира кое е нисък прогестерон.  На 7 ден от О стойност на Прогестерон над медианата (долна + горна реф. ст-ст /2) говори за настъпала овулация, но достатъчно количество Прогестерон ли е?
*
« Отговор #953 -: Октомври 31, 2018, 19:18:22 pm »
На мен са ми казвали, че трябва да е около 15ng/mL и нагоре. Щом при нея има О, тогава по- ниски стойности не са поради липса на О, а поради друга причина.
Така или иначе ако направиш изследването и го покажеш на Александров, той ще те попита защо си даваш парите :) Ходила съм при него.
*
« Отговор #954 -: Октомври 31, 2018, 19:25:22 pm »
Аз затова ще питам първо вас бе дами  :D.
*
« Отговор #955 -: Октомври 31, 2018, 19:31:43 pm »
Слънчице, питай, ама си слушай лекаря. Макар че една изследване повече не вреди, поне според мен :)
Аз си дудна тук, ама нали тренирам за свекърва. 100% някои от твърденията ми се грешни, казвам ги от опит и за добро :)
*
« Отговор #956 -: Октомври 31, 2018, 19:36:50 pm »
Не вреди,аз от тази кауза не пестя .Нямаше да се сетя ако не беше казала.
 :bighug:
*
« Отговор #957 -: Октомври 31, 2018, 19:47:01 pm »
Слънчице, май месец ще се прибираме, живот и здраве, да оправим документите на малкия, искам да се видим на по кафе, а ти да си с коремче!
*
« Отговор #958 -: Октомври 31, 2018, 19:51:41 pm »
Ейййй,Павла,кафе,торта,уиски,пюре на Сими,аз черпя,много ,много ще се радвам :D
*
« Отговор #959 -: Октомври 31, 2018, 21:44:52 pm »
Павла, няма ли да успеете за края на май, та да захванеш и началото на юни. За ДРЗто в Пловдив намеквам.