0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #900 -: Октомври 29, 2018, 12:36:42 pm »
Тери, по принцип го казах за презастраховането и прекаленото пазене, а само за твоите гадини.

Маги, колко прогестерон ти изписаха и смяташ ли да го изследваш?
« Отговор #901 -: Октомври 29, 2018, 13:00:18 pm »
Танче тихичко честито, прекрасни тестове, утре и едно високо ЧХГ да има. Честито и на Милиарда. Така се радвам че темичката която почнах донесе минимум две бебчета, защото се бях сдухала малко че инсеминацията и си мислих че не трябваше аз да я почвам, но гледам добре вървят нещата.
На мен най-накрая някой да ми пусне микробиология и се оказах с уреаплазма (да не остана по-назад). Бях ви споменала че до часа ми за Стаменов ще пробвам при един доцент, та той реши че ще мъчим гадината с добри гадини, а не с антибиотик, за да не съм завъдила гъбички. Сега сме на въздържание от секс и други опити за бебе докато не изчезне. Тъпо ми е ама каквото такова :)
Маги стискам палци.
*
« Отговор #902 -: Октомври 29, 2018, 13:23:46 pm »
Павла, ще пускам паралелно прогестерон с ЧХГ.Иначе съм на 2х4 Утрогестан за сега.

Маги и ти в отбора на борещите гадини.Стискам палци да я махнете бързо.

*
« Отговор #903 -: Октомври 29, 2018, 13:53:39 pm »
:) дано да има тлъст ЧХГ и висок прогестерон.
Маги мей, мъжът ти изследван ли е? Има ли лечение и за него? При нас беше излязла уреаплазма от СГ, но аз бях чиста. Въпреки това и двамата минахме курс с АБ и други неща, като при мъжа ми беше повече като време и медикаменти.
« Отговор #904 -: Октомври 29, 2018, 14:14:05 pm »
Ами Павла и на него му пуснаха микробиология но не беше разширена и показа, че е чист. Надявам се да няма проблем той, професора ни изписа и на двамата едно профилактично гино нещо си, не можах да го запомня, което са 20 таблетки, изглежда като рибеното масло. изпиваме двамата по една такава опаковка, после почивка 10 дена и по още една такава опаковка, но това е по-скоро за подобряване качеството на яйцеклетките и сперматозоидите
*
« Отговор #905 -: Октомври 29, 2018, 14:16:43 pm »
Маги мей, и аз имах Уреаплазма. Мъжът ми нямаше, но тогава правихме секс с презерватив само. С един курс антибиотик я избих. Тя е от опасните бактерии, затова е добре да се лекува, докато е време. В интернет пише, че е много упорита. Но аз за 1 седмица я изчистих.
Маги_ст, на мен много ударна доза прогестерон ми бяха изписали (ама нали пропадна трансфера). 2х1 Дуфастон + 3х3 Утрогестан. Сигурно сложиха още Прогестерон заради първия неуспех. Харесва ми твоята доза,  2х4. Дава възможност, ако работиш от офиса да не се налага там да слагаш Утрогестан.
Лежи си, ПМС по това време не означава според мен нищо или означава, че бебето тръгва да се закача, но реална имплантация май се случва утре и другиден (на теория). Сега вече сигурно едва се удържаш: Прогестерон + Естрофем + стоене вкъщи близо до хладилника :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #906 -: Октомври 29, 2018, 15:30:54 pm »
Танче, супер се насища чертата. Стана ми едно сантиментално, спомени от вълнебието, втората черта, да се потеърди бременността, сърчицето! Нали от 2013та насам все през това минавах, чак ми залипсва, макар че повече никой път...
Но-шпа, но 3х2, ако е по-силно стягането и болката.
« Отговор #907 -: Октомври 29, 2018, 17:16:43 pm »
Вчера и днес съм пила само по едно. За сега ми е търпима болката. Днес ми се догади даже докато ядох едни солети. Утре чакам ЧХГ, ще ми се обадят от лабораторията, че съм на работа и ще го повторя пак в сряда. Все още не осъзнавам какво се случва :)
« Отговор #908 -: Октомври 29, 2018, 21:07:59 pm »
Момичета днес най-накрая мина лапарото. Тръбите с супер, листите фенистрирани. Даже докато си чаках реда за операционна правих секцио на едно момиче което миналата година е минало през лапароскопия и фенистрират направени от същия лекар.
*
« Отговор #909 -: Октомври 29, 2018, 21:23:44 pm »
Ели, дано да доведе до положителен резултат процедурата. Изисква ли се сега да се възстановяваш дълъг период от време или направо започвате да работите за бебе? Хайде, че ми липсват твоите разглобени тестове.
« Отговор #910 -: Октомври 29, 2018, 22:57:47 pm »
Чета ви и искрено се радвам за всички добри новини.
Утре мъжът ми отива да вземе заповедта. Трябва ли да носи нещо?
*
« Отговор #911 -: Октомври 29, 2018, 23:38:35 pm »
Ели моя позната се оперира при Горчев ,и тя е със СПКЯ,първото бебе го направиха на втория месец,второто за 6 месеца.Дано се случи и при теб.
Днес едната ми приятелка ми каза,че ме е сънувала бременна ,с малко коремче.Приех го като много добър знак.
Мери,успех !
*
« Отговор #912 -: Октомври 29, 2018, 23:59:27 pm »
Mary, мисля, че не. Само с неговата лична карта се взима, но да си отдели 2 часа предиобед. Има си опашка.
Слънчице, дано! Утре вечер по това време няма да можеш да заспиш от вълнение :)
*
« Отговор #913 -: Октомври 30, 2018, 01:26:38 am »
Аз се вълнувам за вас, все едно ще забременявам за 4ти път  :D!
Всеки ден проверявам със затаен дъх за нови добри новини...
« Отговор #914 -: Октомври 30, 2018, 08:07:43 am »
Понеже веднага след операцията ми дойде цикъла доктора каза като свърши да почваме да действаме. Няма нужда да пия никакви хапчета, само каза много разходки и никакво натоварване.
*
« Отговор #915 -: Октомври 30, 2018, 11:18:05 am »
Еличка, пожелавам ти възможно най-скоро да видиш положителен тест за бременност.

Ох, аз ще се пренеса да живея в хладилника, честно ви казвам.Ми икраставиците не струват и не ми се ослаждат ;)

*
« Отговор #916 -: Октомври 30, 2018, 11:37:38 am »
Яж извара и бързо ще ти се отще :D Мен това ме спаси след инвитрото. Да взема пак да започна, че на мен краставиците ми се oслаждат :D
Аз чета разни теми за близнаци и какви са факторите да си ги износиш до последно. Да се подготвям, ако се хванат две. Пише: много вода и минимум 20 кг да се качи. Вече съм с 3 напред, ако продължим да отлагаме трансфера и да пия Естрофем, ще ги кача преди бремеността :D
Танче, излезе ли кръвния?
« Последна редакция: Октомври 30, 2018, 11:41:51 am от teri_90 »
« Отговор #917 -: Октомври 30, 2018, 12:02:12 pm »
След обед ще е готов. Леля ми работи в лабораторията, в която го пусках и ще ми се обади да каже какъв е резултата. А вече утре ще отида да го взема и да пусна още един. Днес пак правих пиклив тест, само че на шуър чек. Имам си втора черта, малко по бледа е от тази на престо, ама съвсем малко. Явно са с различна чувствителност, ама си е там де :D
« Отговор #918 -: Октомври 30, 2018, 14:15:23 pm »
Момичета здравейте ! Аз днес бях на преглед и съм шашната яко. Видяхме плоден сак,ама не отговаря на седмиците. Аз съм 6 седмица,а сака отговаря на 4 седмица,2 пъти го измери и единия път беше 4,76,а другия 5,04. Вика ме пак в понеделник да видим дали е пораснал.
« Последна редакция: Октомври 30, 2018, 14:19:23 pm от Милиарда »
*
« Отговор #919 -: Октомври 30, 2018, 14:42:15 pm »
Милиарда,а ЧХГ пускала ли си?
Мисля,че той може да навакса,или отиди на още един преглед.Дано всичко е наред.Щом 2 пъти е видял различна големина,може пък и да не е видял добре.Предполагам вагинален ехограф е бил.Ще стискам палци .Дано някое момиче даде по-компетентно мнение.
Аз да задам един въпрос.Значи мъжа ми тая вечер трябва да ходи на работа,това че няма да е спал ще повлияе ли на спермограмата утре?Объркала се е ситуацията на тъпото пристанище и ей го на.