Маги, нищо ти няма. То бебето не се е имплантирало още. Малко да си свила матката, ама то и на тоалетна го правиш. Пазим се прекалено много, защото знаем как сме стигнали до тези ембриони, но иначе са си нормални бебете. Майка ми с мен в 8ми месец е носила и прала килими, брат ми не й е слезнал от ръцете. Ти пак си се пази, но си майка, как да оставиш Моника да плаче, като има нужда от мама. Другото бебче още си плува из матката. Освен това, ако се беше имплантирало и направиш беля, ще изпиташ болки в стомаха. Нали носих едно пране след инвитрото, та четох за тези неща.
Иии моя отчет. Мисля, че всичко се нарежда, както исках да се нареди. Бях на преглед и тялото ми е решила да бойкотира трансфера. Изкарала съм някакъв фоликул, който е лутенизриал. Което измествало имплантационния прозорец. Това се случвало, ако се пропусне Естрофем или просто се случва. Така ще има време да излезе микробиологията, ако има проблем да чистим и така. Доволна съм. Усещам, че така трябваше да се случат нещата. Микробиологията няма да е много меродавна, защото е след 2 дена прием на антибиотик, не 3, но съм я пуснала вече. В четвъртък ще излезе. Сега започвам Дуфастон 7 дена, ще ми дойде другата седмица и пак се яхвам на коня.
Танче, чертата става по-наситена. Много се радвам за теб :*
Слънчице, и теб те чакаме да докладваш. Знаем, че днес си на "зъболекар"
Милиарда, дано и твоето бебче расте и вече да започва да прави сърчице
Хриси докъде ли я докара. И Катя, тя сигурно е родила вече.