0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #880 -: Октомври 27, 2018, 23:36:11 pm »
Танче, положителен си е теста ти - успяваш, момиче, ще стане.
За синузита - взимаш си едно шишенце Ксилометазолин и 1 ампула гентамицин. Събираш ги заедно и слагаш 3 пъти на ден по 2 капки. Аз съм със синузит и това ми оправя запушения нос и главоболието. Понеже гентамицинът е антибиотик си имам една рецепта и си я пазя като очите си  :lol:.
*
« Отговор #881 -: Октомври 28, 2018, 00:07:37 am »
Пешек, изрично ни е забранено след трансфери да ползваме Ксилометазолин. Сигурно вреди нещо на евентуална бременност.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #882 -: Октомври 28, 2018, 00:56:00 am »
Нищо му няма на ксилометазолинът чак толкова. Това нали го изписахме вече?!Чак пък толкова. Малко се преиграва. Аз пък си ползвах и не само на моя глава, питала съм.
Мъжът ми е с добра СТ и секс последно 2 дена преди.
*
« Отговор #883 -: Октомври 28, 2018, 07:46:30 am »
Павла, писахме го, но ти се изказваш като доктор и лаиците като мен понякога не те разбираме.
И на мен докторката така ми е казвала 2 дена, затова писах неделя/понеделник, в зависимост кога ще е инсеминацията. Спермограмата му не е добра, но има хубава бройка сперматозоиди, така че 2 дена въздържание бяха достатъчни.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #884 -: Октомври 28, 2018, 08:31:52 am »
Тери, идея си нямам за капките по време на бременност. Тогава точно синузита ми си трайкаше.
Но пък и Танчето няма да го пребори веднъж за винаги. Ще си изкара 9 месеца бременност, ще си роди живо и здраво бебче, но гадината пак ще се появи. А да си с бебе и цепеща се от болка глава не е добре. Та, ако не за сега, може да ѝ свърши работа за в бъдеще.
« Отговор #885 -: Октомври 28, 2018, 11:41:22 am »
Таня, честито! Страхотна новина! Желая ти лека и безпроблемна бременност и да гушкаш сладко бебче след 9 месеца!
*
« Отговор #886 -: Октомври 29, 2018, 08:33:01 am »
Добро утро,дами!Маги,къде се губиш?Как се чувстваш?
Тери утре чака май микробиологията :crossfingers:.
Аз съм на лекар преди обед да видим как е порастнал фоликула.
Както бях писала,този месец ми се събра доста стрес,не съм много обнадеждена.За капак снощи ,то  беше още сумрак една щеше да ме блъсне на пешеходна пътека,спря на 2 пръста от мен.Направо ми се изправи косата.Дано ноември ми е по-добър.
Хубава седмица на всички!
*
« Отговор #887 -: Октомври 29, 2018, 08:45:46 am »
Тук съм, лежа. Изпратих домочадието по разпределение и лежа. Вчера преживяхме и ние шок, Моника си защипа пръста яко и беше рев, сълзи и писъци. Аз чисто рефлективно я гушнах и носих из апартамента и изключих, че не трябва.
Чакам и аз Тери!
Слънчице, няма да отписваш от сега всичко.

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #888 -: Октомври 29, 2018, 08:59:57 am »
Слънчице, понеже всичко ти се е обърнало в корема от тая случка, може пък това да ти е било нужно и да ти се наместят чакрите по нужния начин.
Маги, не се обвинявай,нормално е да си гушнеш вече роденото дете. Те ембриончетата са усетили само силната ти майчина любов и ще поискат да я усещат и те.

Момичета шегувам се, да ви повдигна духа малко, нали знаете, не се гъбаркам за ваша сметка.

Чакаме Тери, да докладва.
« Отговор #889 -: Октомври 29, 2018, 09:41:17 am »
Тери май утре щеше да разбере как са нещата там долу и дано да е наред. Аз пуснах и кръвен и го чакам утре следобед. Трепери ми под лъжичката и то много. Вече имам 3 положителни теста. Като че ли и хремата намаля малко.
*
« Отговор #890 -: Октомври 29, 2018, 10:17:23 am »
Маги, нищо ти няма. То бебето не се е имплантирало още. Малко да си свила матката, ама то и на тоалетна го правиш. Пазим се прекалено много, защото знаем как сме стигнали до тези ембриони, но иначе са си нормални бебете. Майка ми с мен в 8ми месец е носила и прала килими, брат ми не й е слезнал от ръцете. Ти пак си се пази, но си майка, как да оставиш Моника да плаче, като има нужда от мама. Другото бебче още си плува из матката. Освен това, ако се беше имплантирало и направиш беля, ще изпиташ болки в стомаха. Нали носих едно пране след инвитрото, та четох за тези неща.
Иии моя отчет. Мисля, че всичко се нарежда, както исках да се нареди. Бях на преглед и тялото ми е решила да бойкотира трансфера. Изкарала съм някакъв фоликул, който е лутенизриал. Което измествало имплантационния прозорец. Това се случвало, ако се пропусне Естрофем или просто се случва. Така ще има време да излезе микробиологията, ако има проблем да чистим и така. Доволна съм. Усещам, че така трябваше да се случат нещата. Микробиологията няма да е много меродавна, защото е след 2 дена прием на антибиотик, не 3, но съм я пуснала вече. В четвъртък ще излезе. Сега започвам Дуфастон 7 дена, ще ми дойде другата седмица и пак се яхвам на коня.
Танче, чертата става по-наситена. Много се радвам за теб :*
Слънчице, и теб те чакаме да докладваш. Знаем, че днес си на "зъболекар" :D
Милиарда, дано и твоето бебче расте и вече да започва да прави сърчице  :bighug:
Хриси докъде ли я докара. И Катя, тя сигурно е родила вече.
« Последна редакция: Октомври 29, 2018, 10:19:26 am от teri_90 »
*
« Отговор #891 -: Октомври 29, 2018, 10:38:45 am »
Пешек,определено ме разведри  :D.
Тери,аз все се успокоявам,че така е трябвало да стане.Просто при теб се получава малко кофти,но си силна и не падаш духом.
Моя фоликул е 18мм днес,в сряда мъжа ми ще си вземе ден,аз също,сутринта даваме материала и после инсеминираме.Той ще дойде с мен,искал да пристъства на създаването на първото ни дете.
Маги,явно си е взела болничен или отпуск.Мъти си спокойно,Маги,гушкай си Моника и бъди оптимист:*
« Отговор #892 -: Октомври 29, 2018, 11:36:59 am »
Честито, Таня. Успех на Маги и Тери също.
« Отговор #893 -: Октомври 29, 2018, 11:38:09 am »
Благодаря :) Я миналите по този път да кажат какво са пили за болките. Но шпа или папаверин, че ме гони един ПМС :)
*
« Отговор #894 -: Октомври 29, 2018, 11:53:41 am »
Не съм минала, но ми предписаха след трансфер Но шпа. Болките са от контракции на матката, разширява се, за да прави място на бебето :)
Слънчице, супер ти е фоликула.  Ще биеш ли нещо от рода на Прегнил?
« Отговор #895 -: Октомври 29, 2018, 11:57:55 am »
Не съм минала, но ми предписаха след трансфер Но шпа. Болките са от контракции на матката, разширява се, за да прави място на бебето :)
Слънчице, супер ти е фоликула.  Ще биеш ли нещо от рода на Прегнил?
Нош па е най добрия вариант!
Още веднъж честито на бременните и лека бременност. На всички останали,много късмет!
*
« Отговор #896 -: Октомври 29, 2018, 12:05:32 pm »
Нищо за никакви медикаменти не ми казаха.Явно няма да има.
*
« Отговор #897 -: Октомври 29, 2018, 12:17:33 pm »
Тери, съвсем нормално си се изказвам. Съжалявам, ако съм малко по- остра в последно време. Имам малко лични проблеми и си нервна.
Наистина мисля, че малко се прекалява. За мен е все едно да се навлечеш с всякакви предпазни неща- каска, наколенки, налакътници, корсет като сноубордист  и тн, за да не се нараниш, но с тези всичките неща шансът да паднеш е по- голям. Не знам дали съм права. Специалистите ще си кажат, но това е моето мнение и си го изказвам.
Слънчицето, брат ми го блъсна кола наскоро. Размина се леко- някое и друго ребро само. Мен с количката щяха да ме блъснат, но просто го усетих колко е тъп шофьора и се махнах от пътя бързо.
Късмет на инсеминацията!

Маги, не мисля, че вдигането има значение. Всичко ще е наред. Вярвам го!

Танче, добре се насища. Хубаво ЧХГ ще излезе :)

Късмет на всички!
*
« Отговор #898 -: Октомври 29, 2018, 12:20:18 pm »
Тери, звучиш супер. Това е много важно!

Таня, супер се насища чертата, аз пия но шпа сега. С Моника пиех папаверин от но Шпатов ми се гадеше много.

Слънчице ти, стискам силно палци и за теб.

Мен също ме подгони ПМС. Знам че е нормално ама страх. Лежа и си почивам, така си бях обещала.

*
« Отговор #899 -: Октомври 29, 2018, 12:29:56 pm »
Учудващо дори за мен, много съм спокойна. Аз ви казах, че съм като малко дете. Рева един ден, че не получавам, каквото иска, и на другия се хващам отново.
Иначе, Павла, права си за дезинфекциите. Но сме пробвали вече всичко: с антибиотик, без антибиотик, с пробиотици и се изчерпах от идеи.
Маги, това е хубаво, при трансфер на 5 дневен ембрион днес " Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.". По учебник вчера е започнал да се закача младежът :)