0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #860 -: Октомври 27, 2018, 14:14:55 pm »
Аууу да положителен е. Направи утре пак, а в понеделник ЧХГ.

Да на предния трансфер скъсахме ангренажен ремък. Колата я бракувахме и продадохме за части. Взехме нова, пътувахме с нея и по път за София взе да губи мощност и да придърпва. Там на място имахме проблем с плащането, обърках пинове, блокирах карти. Сестра ми помогна. Прибрахме се вечерта и от нерви си легнах рано-рано, но се въртях и не можах да заспя.
Веселба!

*
« Отговор #861 -: Октомври 27, 2018, 14:26:49 pm »
Маги, стиснати палци 9 месеца имаш и от мен :) Предният път проблеми и бременност, този пак, но за 9 месеца.

Таня, какво пиеш за синусите? На какъв АБ си?
Чудесна новина!

Късмет на всички!
« Отговор #862 -: Октомври 27, 2018, 14:28:50 pm »
Павла, изписаха ми геломиртол и АБ клацид, ама спирам всичко. Само едно спрейче за нос имам - пчелно злато с ментол, него ще си ползвам :)
*
« Отговор #863 -: Октомври 27, 2018, 14:53:54 pm »
Таня, и аз я виждам втората чертичка! :-) почивай си и се наспивайдобре :-)
 Мише, при мен е втори курс на золадекс, да. 2013/2014 минах първия и цикъла ми дойде на 36тия ден доколкото си спомням. Знам, че беше с няколко дни по-късно от редовния ми период. А сега направо незнам какво става- днес ми дойде лек цикъл.... А още няма 30 дни от 5тата, последна за мен, инжекция..
Преди това, 2 дни след 4тата инжекция, пак имах 3-4 дневен цикъл. Изглежда толкова искам бебе вече и съм се настроила да идва и да почваме, че и тялото ми няма търпение :-D
При всички положения ще почакам, защото взимаме заповед на 23ти ноември. Доктора ми каза като я взема и тогава да отида чак и ще съм по дълъг протокол с цялата артилерия от медикаменти-това само знам засега.
Маги, от вълнение понякога нещата се получават така- малко разбъркване и после се нареждат :-) за да имаш после какво да разказваш.  :bighug:

« Последна редакция: Октомври 27, 2018, 14:59:44 pm от WideD »
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
« Отговор #864 -: Октомври 27, 2018, 15:03:46 pm »
Момичета това пчелно злато не ми понася, много люти. Какви капки за нос да си взема? Имам муконазал плюс, обаче май са силнички.
« Отговор #865 -: Октомври 27, 2018, 16:23:32 pm »
Танче браво миличка,така до финал и здраво бебче на финал.🤗🤗🤗🤗
*
« Отговор #866 -: Октомври 27, 2018, 16:39:25 pm »
Таня, трябва да си излекуваш синузита. Геломиртол го спирай. Това бяха едни зеленички, меки хапчета, нали? Те са с етерични масла, тоест не става за бременност. За кларитромицина се посъветвай с лекаря, който ти го е изписал. Но трябва да се лекуваш. Вземи си ксилометазолин, че иначе ще стане по- зле, ако не се изтичат секретите от синусите. 
« Отговор #867 -: Октомври 27, 2018, 16:57:57 pm »
Леле,момичета,страхотни новини прочетох. Не бях влизала от ден два,а то виж какво станало  :D
Браво ,стискам палци на всички.
*
« Отговор #868 -: Октомври 27, 2018, 18:05:05 pm »
Ехаа, Тане, браво! Оправяй го носът бързо, защото с това ще имаш сериозни проблеми през бременността, аз изживях голям ад последните две бременности заради алергичния ми ринит, който се обостри след изкаран хремав бацил...
Много се радвам за теб!!!
« Отговор #869 -: Октомври 27, 2018, 18:05:19 pm »
Спрях го геломиртола. От АБ имам още две, няма да ги пия. Имам б12, купих си и прегнакеър и още 2 теста :) Странно ми е в корема, ту на цикъл, ту на гадене ме избива. Понеделник пускам ЧХГ и ако е наред, на 7-8 съм на преглед. Милиарда, честито и на теб. Май е станало когато най малко сме го очаквали. Щастлив финал ти пожелавам. Късмет и на другите. Маги чакаме новини и от теб. И дано да стане на Тери трансфера. Целувки на всички.
« Отговор #870 -: Октомври 27, 2018, 19:01:22 pm »
Танче, толкова прекрасна новина! Много се радвам! Успешна бременност и щастлив финал!
Маги, много целувки и гушки на бебко в коремко! Много е вълнуващо всичко!
Пожелавам и на останалите скоро да бременеем дружно!
 preggo :goodluck:
*
« Отговор #871 -: Октомври 27, 2018, 19:06:14 pm »
Таня, аз бих си доизпила АБ, особено ако имам само 2 хапчета останали.
*
« Отговор #872 -: Октомври 27, 2018, 20:49:32 pm »
Танче, ще те изям от целувки казвам ти. Така ме зарадва. Гледам те, че от няколко дена влизаш и не пишеш и ти чакам ИР, а то каква сте я свършили.
Господ да ви пази и трите бременелки (Маги включвам те)
Зачатие носи късмет момичета, Точица спечели инвитрото. Отстъпи го за резервите, а резервата е била Таня. Надявам се да има шанс да се върне на Точицата.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #873 -: Октомври 27, 2018, 21:24:34 pm »
Все още няма да звъня да го отказвам. Ще изчакам до прегледа да видим какво ще излезе. Така или иначе се разбрахме с тях да го забавим заради настинката.
Тери вече чакаме теб да се присъединиш към нас :)
*
« Отговор #874 -: Октомври 27, 2018, 21:45:11 pm »
Да, да. Изчакай да чуете според мен даже сърце. И сега за статистика: теб болят ли те необичайно много гърдите
*
« Отговор #875 -: Октомври 27, 2018, 21:52:07 pm »
Тери, ако си водиш статистика мога да ти кажа за 4 бременности. Най не ме боляха успешната. Цяла бременност нищо. При другите ми ставаха чувствителни малко след инсеминация или О.
« Отговор #876 -: Октомври 27, 2018, 21:58:53 pm »
Леки болки като при цикъл. В ляво ме боли, като лека пулсация от време на време. Ще изчакаме и ще видим.
*
« Отговор #877 -: Октомври 27, 2018, 22:02:07 pm »
Успех на Таня!Мен при единствената засега,извънматочна,ме боляха доста зърната .
Павла,забравих да питам доктора,кога да правим секс,вика ме в понеделник да видим пак фоликула,тогава ми е 11ти ден,инсето ще е в сряда или четвъртък.Изобщо секса сега играе ли роля?
*
« Отговор #878 -: Октомври 27, 2018, 22:36:23 pm »
Слънчице, играе. Подобрява кръвообращението и съответно спомага за хубава лигавица. Неделя/понеделник секс. Или ако няма как секс поне да гледате да не иде мъжа ти с въздържание от 7 дена примерно.
*
« Отговор #879 -: Октомври 27, 2018, 23:29:52 pm »
И аз мисля,че при нормозооспермия,3 дни въздържание е добре.Мерси ,Тери!