Маги, ти защо си будна? Я да приспиваш бързо Моника и да си лягате с бебето
Вие май все имате премеждия, май и на миналия трансфер имахте забава с колата.
Лейди, няма такива не му се говори. Почива си 6 месеца от опити, сега започват разговорите. Много емоционално натоварващо е за жените цялото нещо и ако не можеш пред мъжа си да си поплачеш, то ще се пръснеш. Дори месеците с мерене на БТ и следена на овулация са изтормозващи. Пиеш вода, стискаш се няколко часа, после топиш лентата и така дни наред. И чакаш. Чакаш овулация, чакаш симтоми, не чакаш цикъл, а на тях им минава периферно цялото нещо и затова не им се говори. Не им закъснява, не им идва след закъснението, не ги болят гърди, за да се надяват. Ако не споделиш с него, просто ще ти стане много емоционалното натоварване в един момент.
Как ми се иска да понякога да се телепортираме в деня, когато всички сме майки и си пишем отново. Тогава се сещам за онзи филм "Клик", който въртят по телевизора и как чакайки нещо пропускаме много други неща. Не съм успяла да все още да взема всичко от живота, само се разсъждавам, докато се ограничавам
Оооо, забравих. Честит професионален празник, Маги. По документи и аз празнувам.