0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #840 -: Октомври 26, 2018, 13:27:39 pm »
С лазеер? Не знаех.
Маги, успех!!! Дано това е късметлийския ти опит  :bighug: :bighug: :bighug:
Слънчице, ти много бързо се нареди за инсеминация. Някак мина между капките ти и не усетих кога е дошло време и ти да действаш. Пиеш ли нещо сега?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #841 -: Октомври 26, 2018, 13:55:52 pm »
Маги, много се радвам. Тази процедура значително увеличава шанса. Сега си почивай и му предавай положителни вибрации на бебчо, че да не иска да си ходи следващите 9 месеца :bighug:
Слънчице, значи започвам с палците и за теб. Всичко звучи като да е идеалния момент за инсеминация  :) Helianthus, успех и на теб.
Тери, ти Вторник ли чакаше?
*
« Отговор #842 -: Октомври 26, 2018, 14:10:43 pm »
По принцип да, Мише. Много ме е страх от резултата. Не защото бързам да направя трансфера след седмица, а защото, ако пак има бактерия не знам кога ще се изчистя и кога изобщо ще има трансфер. Не знам вече как да се боря с тях и ми писна Мишо да ми повтаря: "Всичко ще бъде наред". После защо предпочитам с вас да говоря, вие поне давате идеи.
Мише, ти мина ли последната инжекция или все още предстои? Четох, че инвитро на спонтанен цикъл се правил често при ендометриоза. Вие такова ли ще правите или стимулирано?
« Отговор #843 -: Октомври 26, 2018, 14:35:40 pm »
Ох, аз за съжаление, не знам какво да те посъветвам. Дано всичко е наред, но няма ли някакъв вариант да се установи защо толкова често завъждаш най-различни гадинки. То всъщност ти почти постоянно си си с нещо. Ти какво ли не пи и не прави де..... Иначе ние пак ще сме си със стимулация и то по дълъг протокол. Аз се надявам лечението да има резултат и да изкараме повече качествени яйцеклетки този път, но ще видим. А последната инжекция я сложих, даже след една седмица и свършва официалното действие и започвам да чакам цикъл и да се надявам да не се бави много, че при всеки е различно.
« Последна редакция: Октомври 26, 2018, 14:38:04 pm от Mihaela Viyacheva »
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #844 -: Октомври 26, 2018, 15:30:54 pm »
Маги, успех и от мен! Стискам палци за бебе за 9м на топло в коремче!
*
« Отговор #845 -: Октомври 26, 2018, 15:36:53 pm »
Пиша и ми изчезва нещо.Успех на всички,Маги почивай повечко сега,Мише дано имаш добри яйчица.Тери,дано си се отървала от тези твои гадини и всичко мине по план.
Моето инсе е на ЕЦ,без хапчета,без нищо.
*
« Отговор #846 -: Октомври 26, 2018, 18:41:11 pm »
Маги, пожелавам ти бебче със сладка усмивчица и розови бузки!
Мише, и аз чакам след седмица да спре действието на золадекса. Като дойде цикъл, веднага ли се започва стимулация та? При нас ролята на блокиращата инжекция преди това е золадекса, нали?
« Последна редакция: Октомври 26, 2018, 19:13:24 pm от WideD »
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
« Отговор #847 -: Октомври 26, 2018, 21:04:53 pm »
Ехаа, знам си аз че влизам в правилният ден :)
Хайде Маги, стискам и не пускам за цели 9 месеца!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дай Боже всичко да е наред и да ни се похвалиш и износиш здраво и щастливо бебе! Пупуп
*
« Отговор #848 -: Октомври 26, 2018, 21:26:26 pm »
Маги, моля се и знам, че всичко ще е наред  :crossfingers:
Тери, моля се и за теб и много добре те разбирам. С Мишо поне разговаряте. ММ пък вече не иска да говорим, а то така не стават нещата. Дано излезе чиста микробиология най-накрая.
Успех на всички ❤
*
« Отговор #849 -: Октомври 26, 2018, 21:41:15 pm »
Момичета обичам ви много, просълзих те ме!
Няма да ви изброявам по име, но ви прегръщам и стискам палци на всяка една от вас!

Утре ще ви разправя какви премеждия имахме пак. Самия трансфер мина перфектно но преди и след него беше "веселба".

*
« Отговор #850 -: Октомври 26, 2018, 21:54:53 pm »
...тъкмо сменихте ангренажния ремък.... :D
*
« Отговор #851 -: Октомври 26, 2018, 21:55:24 pm »
Маги, ти защо си будна? Я да приспиваш бързо Моника и да си лягате с бебето  :bighug: :bighug: Вие май все имате премеждия, май и на миналия трансфер имахте забава с колата.
Лейди, няма такива не му се говори. Почива си 6 месеца от опити, сега започват разговорите. Много емоционално натоварващо е за жените цялото нещо и ако не можеш пред мъжа си да си поплачеш, то ще се пръснеш. Дори месеците с мерене на БТ и следена на овулация са изтормозващи. Пиеш вода, стискаш се няколко часа, после топиш лентата и така дни наред. И чакаш. Чакаш овулация, чакаш симтоми, не чакаш цикъл, а на тях им минава периферно цялото нещо и затова не им се говори. Не им закъснява, не им идва след закъснението, не ги болят гърди, за да се надяват. Ако не споделиш с него, просто ще ти стане много емоционалното натоварване в един момент.
Как ми се иска да понякога да се телепортираме в деня, когато всички сме майки и си пишем отново. Тогава се сещам за онзи филм "Клик", който въртят по телевизора и как чакайки нещо пропускаме много други неща. Не съм успяла да все още да взема всичко от живота, само се разсъждавам, докато се ограничавам :D

Оооо, забравих. Честит професионален празник, Маги. По документи и аз празнувам.
« Последна редакция: Октомври 26, 2018, 21:58:26 pm от teri_90 »
*
« Отговор #852 -: Октомври 26, 2018, 23:03:25 pm »
Тери,ама много хубаво си го написала.Ако някой мъж го прочете(примерно моя),ще каже"ами аз за колко неща мисля".Днес след прегледа му се обаждам ,и му казвам къде е овулацията и т.н. и той с една надежда в гласа ми каза-еми супер,да работим,днес трябва ли?Почувствах се ,не много добре,защото темата за АРТ,сме я дъвкали много пъти.
Първо той отново е на работа,от 19.00 до 5.30 сутринта.Виждането ни беше на пресечката долу,всеки в колата си,пуснахме по едни дълги и по един клаксон.Е така ли стават бебетата?Накрая пак се съгласи ,че секса вече ще е само за удоволствие.И каза-знам ,че всичко е за тебе.Аз само материал ще дам,трудното остава в теб.
Лейди говорете.Стерилитета не е за всяка двойка,ама и никой сам не може да мине през него.
Между другото моята шефка,ме пусна и в понеделник до обяд,защото съм на лекар,казала на колегите че съм на зъболекар :D.
*
« Отговор #853 -: Октомври 26, 2018, 23:43:16 pm »
Маги, моя Маги...  :crossfingers:
:hug2:

Не съм влизала от цяла вечност във форума, че ми пари под лъжичката покрай Я., но тази вечер си ме теглеше да ви прочета какви ги вършите.

Късмет и скорошни сбъдвания на всички ви, момичета!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #854 -: Октомври 27, 2018, 01:11:48 am »
Маги, стискам палци това бебче да го гушнеш след 9 месеца!

Благодаря ви ❤️
*
« Отговор #855 -: Октомври 27, 2018, 01:41:41 am »
Маги, успех и от нен  :bori_002:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #856 -: Октомври 27, 2018, 09:15:12 am »
Добро утро, момичета!
Стискам си палци тука на цялата дружинка. Но някак странно не се тревожа много за Маги - някак съм убедена в успеха ѝ. И моята Ники на въпроса, „ще  има ли братче/сестриче Моника, каза да“.
Успех ви желая от сърце!
« Отговор #857 -: Октомври 27, 2018, 10:26:01 am »
WideD, и аз така си мислех, но или пак си има стандартния дълъг протокол или аз не съм разбрала нещо. Каза като ми дойде веднага отивам на преглед и ми назначава противозачатъчни, след това отивам между 15-20 ден и щяла да ми каже как продължаваме. Стимулацията по този протокол била по-различна. И като каза 15/20-ти ден и дълъг протокол, това ме наведе на мисълта, че пак ще има блокираща инжекция. Нали около тези дни на мц я слагат. Абе ще разбера като дойде времето. Ти беше слагала и преди золадекс, след колко дни ти се възстанови цикъла?
Лейди вземи го стегни малко твоя мъж. Ти преживяваш достатъчно тежки неща, за да се притесняваш и за него и дали ще иска и една спермограма да направи.
« Отговор #858 -: Октомври 27, 2018, 13:35:23 pm »
Момичета, кажете ми вярно ли е? 8O Седя и се пуля на теста и не вярвам. Може ли да се повлияе от някакви хапчета, защото съм на антибиотик в момента и на едни за синусите. Снощи ми беше много странно на работа и имах странни болки долу в корема. Този беше ми останал от последната инсеминация. Утре ще направя още един и ако е същия, понеделник на ЧХГ :) А днес трябваше да ми дойде и си ме болеше стабилно всичко. И ни предстоеше ин витро. Ние сме били резервите за кампанията на д-р Димитров и даже се срещнахме в понеделник, но искаха да ми мине настинката и тогава да стартираме, а то вижте какъв заек излезе от шапката :D
« Последна редакция: Октомври 27, 2018, 13:41:58 pm от tanq88 »
« Отговор #859 -: Октомври 27, 2018, 14:01:44 pm »
Леле Танче, бравоо, продължават страхотните новини този месец. Ще стискам палци за ЧХГ-то в Понеделник. Няма как да повлияе настинка или антибиотик на резултата  :bighug: