0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #820 -: Октомври 25, 2018, 11:47:48 am »
Тери, знам че може голяма глупост да напиша, но тая твоя Ешерихия може ли да идва от някаква форма на цистит. Ти направо в стерилна среда живееш и пак те налазва гадината.
*
« Отговор #821 -: Октомври 25, 2018, 11:55:53 am »
От всички бактерии тази се връща все. Другите идват като следствие на антибиотици (липса на лактобацили). Но всичко започна с ешерихия коли преди 9 месеца.  И я имам за поне 4ти път. Че пикая много често, така е, но то винаги е било така. Не ожаднявам и откакто се мъчим да забременея пия повече вода и съответно живея в тоалетната :D Но и аз мисля, че идва от пикочните пътища. Не ми се вярва от другаде. Затова от 2 месеца пия червена боровинка, ама резултат явно йок.
 Според докторката отдавна е трябвало да започна да пикая кръв. Ако не планувахме трансфер нямаше изобщо да се лекувам, защото наличието на бактерии, които не правят никакви проблеми, не изискват лечение.
Засега се наливам с вода и чайове, скоро ще занеса лаптопа в тоалетната в офиса, ще спестя доста време.
Маги, колегите донесоха топли пици с разтопени сирена и миришеееее. Ще припадна от глад.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #822 -: Октомври 25, 2018, 12:34:08 pm »
Аз се натъпках с пълнени чушки с кайма и ориз, нося си от в къщи.Ама още ми стърже стомаха.Донесох си и печена тиква, след малко и нея ще нагъна.Добре, че в офиса съм сама и няма нищо за ядене, само смуча чай и мляко.

*
« Отговор #823 -: Октомври 25, 2018, 13:12:39 pm »
А ти стерилна урина пускала ли си? Фецес? То много стерилното не е на хубаво. Организмът се "успокоява", както нямаш лактобактерии... Според мен също е по съседство. Тази ешерихия за 9 месеца и толкова АБ, резистентна гонорея да беше, щеше да умре гадината.

Точице, от това което пише в сайта на Даскалови излиза, че при тази мутация се започва с по- висок ФСХ и в деня на пункцията естрадиолът е по- нисък, което при нормална ситуация означава- по- лошо качество. Сигурно и при мутацията е така.

Маги, не се качвай! Аз при 2 поредни стимулации качих близо 10 килограма до бременност. После само 7-8кг през цялата бременност. Сега останаха онези десетина за сваляне, но когато :) Така че сега като забременееш, дори да си качила преди бременността, ще качиш малко по време на нея.

Милиарда, как се чувстваш?

Хилиантус, новини?

Късмет на всички!
« Отговор #824 -: Октомври 25, 2018, 18:59:09 pm »
Павла,благодаря ти че питаш! Добре съм само гърдите ме болят и не ми оставят да спя нощем,и от 2,3 дни към 4-5 часа се чувствам като парцал и към 8 се оправям. Нямам все още гадене,надявам се така и да си остане.
*
« Отговор #825 -: Октомври 25, 2018, 19:22:49 pm »
Уж казват, че гърдите е прекалено рано на такъв етап да болят, но май всички бременелки ви болят. Прави ли кръвен тест?
Маги, размразиха ли синковеца ?
*
« Отговор #826 -: Октомври 25, 2018, 20:54:39 pm »
Маги, успех ти пожелавам и аз!
 Дано да се размрази добре и да тръгне както трябва. :-)
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
« Отговор #827 -: Октомври 25, 2018, 22:48:11 pm »
Точице, много съжалявам! Кураж, ще стане просто явно с много нерви!  :bighug:

Павла, благодаря, че се сещаш. Имам новини, хистероскопията ще е на 13-и. Пия противозачатъчни до 1-и, после трябва да ми дойде, което е много досадно, защото точно приключи. Между другото напоследък.. От около година и половина менструацията ми много се удължи, продължава по 10-ина дена, дали е от момата? Преди беше макс 5 дена.
Тери, не е рано за болезнени гърди. И при двете ми бременности гърдите ме бояха много още преди закъснение и болката продължи непрекъснато до по няколко седмици след абортите.
Тери, Маги, стискам палци 🤞!
*
« Отговор #828 -: Октомври 25, 2018, 23:20:07 pm »
Helianthus, майка ми е оперирана от миоми (сраствания след две раждания със секцио). Характерни белези на по-големите миомни възли са обилен и болезнен цикъл. Така че 10 дневния цикъл е съвсем възможно да е заради миомата.
Много добре, че най-сетне имаш дата. А хистероскопията не е ли просто оглед и биопсия на матката. Кога ще я разкрасяват или точно затова е хистероскопията - за да се разбере всъщност какво е образованието?
« Отговор #829 -: Октомври 25, 2018, 23:37:49 pm »
По принцип съм записана за оглед и разкрасяване, но преди това ще ида и за второ мнение... Лошото е, че още нямам час, но утре ще звъня да видя дали ще се уреди нещо. Малко се забавих с това, но много ми беше на главата...
« Отговор #830 -: Октомври 26, 2018, 08:49:52 am »
Точица, много съжалявам!  :bighug: Почивка и с нови сили напред!
Маги, стискам палци всичко да е наред! Успех!
Helianthus, много се радвам, че имаш дата, да минава всичко и да си бременееш след това спокойно!
*
« Отговор #831 -: Октомври 26, 2018, 09:55:40 am »
Момичета, стискайте много палците днес, групата да се увеличи с един.
Хелиантус, къде ще ходиш за второ мнение? То при теб да не се получи 3то мнение, че доколкото си спомням две различни диагнози имаш за едно и също нещо.
*
« Отговор #832 -: Октомври 26, 2018, 10:55:16 am »
Днес беше ЗЕТа на Маги нали?
*
« Отговор #833 -: Октомври 26, 2018, 11:06:45 am »
Днес, да. Затова писах да стискаме палци за нов член на групата. Дано всичко е наред.
« Отговор #834 -: Октомври 26, 2018, 11:24:05 am »
Стискаме всички палци, дано пише по-скоро, че всичко е наред.
« Отговор #835 -: Октомври 26, 2018, 11:25:01 am »
Много, много стиснати палци, Маги!

Тери, точно защото имам две различни мнения искам още едно. Не знам къде да отида. Днес ще го мисля, пък дано успея да запиша час.
*
« Отговор #836 -: Октомври 26, 2018, 11:32:35 am »
Ако не успееш някъде из София да намериш, може да пробваш в Пловдив при д-р Даскалов. С д-р Мели ще ти обърнат доста внимание и може и да те насочат към въпроси, които да зададеш. Нали си от нашите хора от Зачатие :) Записват часове за 2 седмици напред и доктора има доста добра техника, която в случая е важна, за да се види какво има всъщност там.
*
« Отговор #837 -: Октомври 26, 2018, 12:42:59 pm »
И аз стискам палци, Маги  :crossfingers:
Чакаме да пишеш с прекрасни новини 😊
*
« Отговор #838 -: Октомври 26, 2018, 12:44:40 pm »
Стискам палци и на краката!Маги,чакаме да пишеш.
Аз днес бях на лекар,овулацията ще е в ляво,където имам тръба.Яйчниците ми работят "повече от перфектно".В понеделник съм пак на преглед,сряда или четвъртък инсеминираме.
*
« Отговор #839 -: Октомври 26, 2018, 13:17:27 pm »
Пиша  :) размрази лесно се е човека, излюпили са го с лазер и ми го върнаха. Сега лежа и почивам.

Благодаря, че ме мислите!