Маги, събуждам се през нощта, защото ми се яде сладко. Озверяла съм. Само за храна мисля. Засега успявам да се укротя и то само защото съм качила 3 кг, откакто не тренирам. И разбира се на корем и кълки. В плюс откакто съм на Бромокриптин в горния етаж съм като жена, която е била с малки гърди и е кърмила 1 година.
У дома е като инкубатор. Тоалетната е с ристриктирано ползване. Най-честата картинка е аз в банята и търкам с препарат. Отвсякъде като се обърнеш падат препарати, мокри кърпи, дезинфектанти. Направо може да се яде от пода. (Не че мисля, че ще помогне, ама така си насочвам лошата енергия и докато търкам капака на тоалетната си мисля: "Умирай, Ешерихия колииии".
Ще се разбере при мен как е положението във вторник. Аз не мога да преценя, след като нямам симптоми. Само едно течение, но то може би по-скоро е от Естрофема.
Маги, утре е големия ден. Много е странно да се подлагаш на трансфери. Знаеш, че от утре, в теб ще има бебе. Чистиш, переш, защото другиден ще има бебе вече.
Мен ме сюрпризираха от Белгия, че ще идват 7 мъже декември месец в България. Ще наемели къща за тях, мен и колежката, заключваме къщата и 48 часа нон-стоп ще разработваме уеб приложение. Дадоха ни дати да изберем и разбира се аз трябваше да се съобразя с евентуален трансфер ноември или декември. И така се случи, че рождения си ден ще прекарам със 7 чужди мъже. Как ще дезинфекцирам там тоалетната е въпроса