Тери, аз бях влязла в такъв цикъл някакъв след като родих втория път (05.2016), точно преди раждането излезе кандида (но бях секцио), докато изтекат лохиите нямаше как да третирам, разбирай 40+ дни, като отидох (юли) вече имаше и допълнителна гад, лекувах, не се оправи, лекувах пак август, оправи се, октомври нова гад, ноември пак, декември имах хистероскопия, МБ излезе чиста преди процедурата, която беше средата на декември.
Януари 2017 нищо и февруари на ново гадини, март ешерихия, после кандида юни, юли липса на лактобацили. Август началото направих всички възможни тестове с урина и секрет и всичко чисто, средата на август съм забременяла, било ли е чисто не се знае, но септември вече бременна се почна пак кандида, октомври кандида плюс липса на лактобацили, ноември чисто, декември пак кандида и на моя АГ му преля чашата и вика, че имунитета ми долу е под всякаква критика и ми назначи всеки месец до раждането една опаковка Гинофлор и на 20 дена превантивно Гиназол.
Разбира се март месец 2018 пак бях с кандида и просто спрях да се тествам вече до раждането, защото ми писна буквално, в случая добре, че бях секцио.
Само да подчертая, че сигурно толкова инфекции за целия си живот не съм имала. Сега пак не го чувствам ок долу и изобщо не искам да ходя за секрет, защото ще ме заболи главата просто...
Все си мисля, че наистина овулацията и средата през това време вероятно почва да влияе в един момент, ама все си мисля, че пък при теб скоро ще станат нещата, въпреки разбъзиканата флора долу.
Милиарда, честито!!!