Тери, нормално е да се изнервяш и отчайваш, то наистина твойто звучи нереално вече с тези бактерии. Но никакво предаване,стискам палци за добра лигавица и е напълно възможно точно като си го отписала опита да се случат нещата.
Точице, знаеш, че и двечки са напълно достатъчни. И то даже за близначета
А те казват ли ти каква е причината за малкото качествени яйцеклетки?
Маги, ти до къде я докара? Колко е лигавицата, кога ще е трансфера?
Лейди, съжалявам за цикъла. Ще стискам палци да се случат нещата при вас нормално, но не е лошо да поговориш посериозно с мъжа ти. Знаеш, че нашето заболяване е много коварно и не е добре да оставяме нещата на случайността прекалено дълго.
При мен нещата пак се удължават, усложняват и т.н. Няма да предизвикваме цикъл, ще чакаме нормалното му възстановяване. След като ми дойде започвам противозачатъчни и от 16/17-ти ден стартираме дълъг протокол. След това се надяваме на добри ембриончета, които да стигнат до 5-ти ден, за да им се направи предимплантационна диагностика, заради мутациите, които имам (MTHFR и PAI-1) И след всичкото ако, все пак се стигне до избрани и оцели добри ембриончета ще направя и теста за имплантационен прозорец. Освен това ме прати на хематолог за високото желязо, а Митко пак е на андролог, заради много нисък естрадиол.