И аз на гадаене не вярвам, но много ги обичам тези мистични материи. Сама не бих искала някой да ми гледа, ми хареса баячката като ми каза, че ме чака добра вест Сега отново си намирам хубави поличби, които уж ми вещаят късмет. Ти каза ли на това момиче, че имаш репродуктивни проблеми или тя сама позна. Дано е говорила за втора инсеминация. Нека ти минат леко нещата, че и ти много си полежала из болниците.
Ако има трансфер, определено ще избера Димитровден.
Павла, ти щом на Никулден си забременяла, значи си изкарала една много хубава Коледа. Даже си спомням, че аз като се включих тъкмо забременя едно момиче Теди и после беше ти. Мина си времето, сигурно сега си спинка сладко втората ти чертичка <3
Мери, при тази спермограма няма за инсеминация. Ако обработят този еякулат, ще останат под 3 млн сперматозоиди за инсемниация, което е крайно недостатъчно. Минимум 5 млн и при 5млн е пак много съмнителен резултата. По принцип искат поне 10млн да има. Вие как така започнахте изведнъж инвитрото, имаш заповед от фонда? Защото с още една спермограма и можете да кандитатствате за финансиране