Вени, на мен Дуфастон така ми влияе. Един месец съм добре, на другия съм много зле с него. Съвсем вероятно е да е от него.
Ели, ние сме с мъжки фактор. Има голяма вероятност причината за спонтанните аборти да е в това. Бързи сперматозоиди, но с лоша морфология. Ако такъв се случи да оплоди яйцеклетката, то ембриона има голяма вероятност да не е с добро качество и да се стигне до не добър развой. Моят мъж започна с 3% морфология, след операция и сумати илачи е докарал до 6%. Нека си направи хормонални изследвания и за половопредавани болести. Да пие лекарствата, но ако не излезе отнякде заека, аз бих помислила за инсеминация. Промени при него може да очаквате примерно след 3 месеца. Но задължително да се изследва. Една инфекция може да е причината за този резултат. И посещение при уролог забравих да спомена, за да провери за Варикоцеле.
Tочице, Ще има. Имаш 9 фоликула, поне 5 ще изкарате, сигурна съм. Разбирам те и аз да съм на твое място ще се притеснявам и ще се шашкам, но ти поне си минала вече два пъти през това и знаеш. Миналия път бройкатан е беше решаваща. И двете яйцеклетки се оплодиха и делиха добре, че даже и имаплантация имаше. Успокой се. И пункцията ще мине леко, още малко остана. Иначе аз бях с лека хиперстимулация. 4600 ми беше естрадиола при допустим 3600. Преди пункция ме караха да ям извара и между пункция и трансфер ми вдигнаха дозата даже, за да се приберат малко яйчниците. При мен изкараха 8 от единия и 6 от другия. Денят преди трансфер ми казаха, че това дали ще се прави трансфер зависи основно от мен, не от цифрите. На мен стомаха ми не беше подут и се чувствах добре, така че действахме. Докторката отдава голяма част от състоянието ми на изварата, сигурно и ти си я ядеш, но аз да напомня. Само си почивай уикенда, успокой се и ще мине всичко в понеделник. Мисли за понеделник като за деня, в който ще направят вашите бебета. Аз все повтарям, че д-р Димитров ми е направил бебета. Мишо е давал материал само