На стимулацията няма да окаже, ама гледай да се оправиш до трансфер. Не го мисли това. Аз помня, че бях на Менопур 150. Д-р Георгиев ми обясни, че слабички и млади като мен и теб на теория отговаряме бурно на стимулация. Първо заради възрастта и второ, че на човек с повече мазнина около талията по-леко понасят инжекциите. Затова и някои жени ги карали да отслабват пък, защото не реагирали на стимулация. А относно бройката: сама видя миналия път, че бройката няма значение. Късмет е нужен, е хубаво е да има ембриончета за замразяване, но дано не ти трябват. Пожелавам ти и на теб едни близнаци. Слушай докторката и бъди спокойна. Сама знаеш, че с нея си в добри ръце.
Аз все още пътувам по автобусите, дано се опазя още една седмица. Всички кихат, кашлят. Но най-много се ядосвам на кашлящите жени из клиниката. Хем знаят колко е важно за жените в процедури да са здрави, хем се дерат като магарета без дори да си прикриват устата. Те хората затова са измислили маски. Аз съм се заредила с няколко, ако усетя някой много болен до мен в автобуса. Но в България нямаме тази култура да пазим хората, като видят човек с маска и мислят, че е силно заразен. Както казва един колега: "Тъкмо да бягат с бацилите си от мен".