да ти кажа и аз се усетих, че съм много редовна и уж все си казвам да намаля писанията ми, че ставам досадна, ама с тази работа на компютър не се получава.
Иначе явно съм казала :"ние решихме да построим къща на Еди коя си неизползвана земя" и той се ядосал как така си решавам без да го питам. Пък аз съм питала родителите си, защото земята е тяхна. Че даже и пари ще му изплатим. Та оревах света, защото не съм искала да го обидя или пренебрегна. Но ако не беше баща ни нямаше да се споделят тези мисли и щяхме да си останем ядосани един на друг., Стане ли въпрос за земи и пари няма брат, няма сестра. На Мишо майка му това работи - делба на имоти и ми е разказвала колко грозно става. Хората стават други и не мога да си обясня защо. Аз мисля, че съм готова на повече отстъпки.
Та сега и за стерилитета. Спрях Дуфастона и до няколко дена чакам цикъл и се качвам на магарето и в буквалния и в преносния смисъл
После чакам и Маги да цъфне с цикъл. Нейното бебе е замразено на пети ден и тя е с ранна овулация, та много бързо ще ме настигне.
Знаете ли, че при отрицателния тест тя веднага ми се обади по телефона. Бях сама, Мишо беше някъде долу. И като ми звънна тя, знаех че не съм сама, а че имам вас без дори да се познаваме.
Слънце мое, кога ще ходиш да пускаш контрола на Уреаплазмата? Беше ми интересно какво означават микробните ти числа, но май се загуби из моите писания. Затова трябва да намаля.
Хайде да ставам, че съм обещала да правя за бебешки рожден ден от обемните цифри и тази тишу хартия отнема цяла вечност