Тери, височък т е. Питай си докторката.
Защо пак ще пиеш антибиотици? То където имаше нормална флора, всичко се изби. Локално нещо ще правите ли?
Тери, имам чувството, че чак пресолят манджата при теб- покриват прекалено много бази- НМХ за какво ти беше, АБ ей така?!, не знам...
Не искам да ти пускам мухи, разсъждавам, защото при вас си е мъжки фактор, а на теб нищо ти няма. Така че защо теб те "покриват", а в същото време се надяват на естествено забременяване без нищо? То как да стане естествено, като средата е 100% хостилна, не знам...
Хелиантус, аз съм с ПАИ 4г/5г. Имам неуспешни бременности. В съчетание на редица "безобидни" фактори се получават абортите. Аз бях на Аспирин и НМХ, както знаеш. Доц. Русев действа малко по калъп- аспирин и НМХ през ден, което няма логика, защото НМХ има живот около 20-24 часа. Аз пиех аспирин вечер и НМХ биех сутрин.
Вливките са ми безсмислени при теб само и другите неща, които съм ти казвала де, че започнах да се повтарям.
Вени, изчакай да ти свърши. Понякога неразположенията се оправят по време на цикъл, като естествен механизъм за регулиране.
Kukapetal, аз не бих взимала нищо, което е противопоказно от започването на самата стимулация.
Късмет на всички!