Танче на ръба си. Според мен ще излезе заека оттам. Излишното често се свързва точно с ИР. Натрупват се мазнини основно в коремната област. Само за справка: моят индекс НОМА е 1.36, което е повече от прекрасно и на първия час инсулина станал от 5 на 90.
Маги, ти след инвитрото в Надежда имаше ли безкраен цикъл? Днес ми е 7ми ден. Вчера чисто полето, реших да си спазя даже графика на д-р Петрова. И днес все едно отново ми дойде.
И като казах безкраен цикъл

Аз съм програмист. В програмирането се въртят едни цикли (повтаряне на функционалност). Ако нещо не си направил, както трябва, цикълът ще се върти постоянно и ще ти забие компютъра. Станахме ние с Мишо гаджета. Тъкмо се бях разделила след много дълга връзка. Веднъж ми подрани, реших, че е било от притеснението. Та ухажваме се с Мишо седмица- две. Закъде да се пазя вече, той и преди ми е бил гадже. Виждал ме е гола. Уговаряме се да му ходя на гости. Ясна е работата, че за секс ще ходя. Ииии в деня, в който ще ходя, бааам цикъл. СМС му написах, да знае да не се надъхва много

Казах, че след седмица ще е секса. Свърши цикъла, правим си нова уговорка. Ще ходя пак на гости (2 дена след като ми е свършило). Разкрасявам се аз и баааам пак цикъл. И така продължи 45 дни. Дойде ми 6 пъти за по 6 дена. Та колежките и колегите на работа (ние всичко си говорим) казаха, че аз съм програмиста, който е измислил безкрайния цикъл