Да, правилно! Хич не ме интересува. Действието на ортамола изтича този месец. Ще живея с гъби, но ще пробвам! По принцип обмислям нещата и като кажа нещо, то вземе че стане, но не защото съм го предрекла, а защото съм стигнала до това заключение. Та моя мъж ми каза, че е убеден, че ще съм бременна и с гъбички, защото му обяснявах, че не можем да ходим на басейни, защото при евентуална бременност, няма да можем да се лекуваме в началото.
Та ще позавиждаме, ще поплачем, а после щом се появят бебоците ще забравим всичко.
Лошото на отчаянието ми е, че не се разсейва. Преди виждах светлинка и се държах за нея, а сега никаква.
Слънчицето, я си действай и не чакай. Щом това искаш и мислиш, че е правилно, стартирай. Няма какво да чакаш. И няма от какво да се срамуваш, май е минавало през главата на всички. Онзи ден видях ромка на улицата с бебе в количка, 3 годишно и още едно 4 годишно. "Мадамата" нямаше 18! Господи!!!!!! Няма да кажа какво си помислих и не защото ме е срам, а защото бях бясна!
Ще кажа любима фраза от скоро: Мамка му и прасе!
Маркурий ли е, Марс ли е, май само HELIANTHUS е позитивна. Къде са Танчето, Точица, Маги Мей и всички потайни колежки?