0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #240 -: Септември 26, 2018, 19:31:18 pm »
Момичета ще ви разочаровам, дойде ми днес, възлагах големи надежди на тази инсеминация, но уви, не е бил нашият месец. Кофти ми е, но дано утре вече да се чувствам по-добре. Успех на всички в новия предстоящ месец.
Аз не знам сега на къде, не ми се връща в Надежда или поне не при Цветков.
« Отговор #241 -: Септември 26, 2018, 19:37:46 pm »
Маги,кураж. Приеми,че бебчо си е избрал друг месец и продължавай напред. Горе главата!
*
« Отговор #242 -: Септември 26, 2018, 20:09:11 pm »
Маги ,и аз напоследък това си казвам-всичко се случва в най-правилния момент.И все пак разочарованието боли.
Дано следващия път е твоят🤗
*
« Отговор #243 -: Септември 26, 2018, 20:40:22 pm »
Маги, много ми хареса, това, което каза Вени. Помисли по този въпрос. Прегръщам те  :bighug:
Вени, не мисля, че е цветна. Цикълът ми е доста обилен, никак не ми прилича на бременност. Въпреки, че и ММ настоява за тест  :lol: За първи път!
Тери, да е висок прогестерона, но се чудя от какво?
« Отговор #244 -: Септември 26, 2018, 20:46:12 pm »
Момичета сега пък аз нещо не съм наред и съм сдухала здраво. Ходих за нова микробиология ама май пак ще излезе нещо... никакво течение или сърбеш и ми се пишкаше докато си чаках реда... ама като съм сама как да ида до тоалетната като нз кога ще ме извикат и като тръгна да течее и направо ужас... и сега пак нищо не тече. Само тогава текна малко... направо нз какво беше това чудо...  абе много ми е криво вече с тия микробиологии  :(
*
« Отговор #245 -: Септември 26, 2018, 20:50:37 pm »
Всичко с времето си момичета. Боли разочарованието, но после се събираме и продължаваме.
Маги, ще стане. Инсеминациите имат малък шанс успеваемост, не се отчайвай. Пробвайте пак.
Чудеса стават. Днес докторката ми разказваше за двойка: много тежък мъжки фактор и жена със запушени тръби. Имали бебета от инвитро. Отишла жената с малките близнаци на профилактичен и докторката я как се пазят с мъжа й, че много хубава лигавица имала този месец. Жената се изсмяла, нали е със запушени тръби. Е след две седмици цъфнала за потвърждение на бременност. Докторката каза, че на такива чудеса се е нагледала покрай работата си, че затова все ме кара да правим бебета по естествен път.
Лейди, а ТСХ как ти се движи и то дава такива отражения.
Слънцемое, а секс кога прави с мъжа ти. Аз съм забелязала, че имам течение само в дни след секс. Тоест изтича, ама чак в края на другия ден, а не сутринта при ставане.
Аз бях на преглед днес. Имала съм овулации, поне два фоликула. Добра лигавица. От утре съм на Дуфастон, ако сме имали късмет да се задържи.
Бях и на баячка днес. Каза ми, че много скоро ще ми се случи нещо много хубаво (попитах и други нейни клиенти, не го казва на всеки). Каза ми, че съм уплашена от човек и нещо движещо се (това ще е бягащия плъх). И ми ля куршум до сърцето и до главата. Този до сърцето стана черен и тя каза, че съм много напрегната и сърцето ми е пълно с притеснения. Това със сигурност е така :)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #246 -: Септември 26, 2018, 20:59:37 pm »
Секс в неделя вечер... но съм забелязала, че когато стискам повече а ми се пишка и ми се появява такова течение... при вас има ли подобно нещо?
*
« Отговор #247 -: Септември 26, 2018, 21:03:54 pm »
Аз течението само по себе си не го намирам за проблем. Около овулация и след нея то се увеличава и става слузесто, за да придвижва сперматозоидите. Виж сега миризма, сърбеж са проблем. може да се огледаш и с огледало да видиш зачервена ли си външно (при сърбеж се наблюдава). Не се сдухвай. И аз ги разнасям бактериите, изобщо никой не им се впечатлява.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #248 -: Септември 26, 2018, 21:51:39 pm »
Тери, тсх трябва да е в норма. От 3 седмици не съм го изследвала. Мисля другата седмица да пусна.
Ох, как ме развълнува с баячката. Щом тя е казала, ще видиш, че скоро ще се случи хубавото нещо  :lol: А и след секс маратона, хем ти е ред, хем ти се пада  :lol: :lol: :lol:
Слънцемое, все пак пусна нова микробиология, нали? Като стискам и при мен се усилва леко течението. Мисля, че е нормално.
*
« Отговор #249 -: Септември 26, 2018, 21:53:38 pm »
Слънцемое,дано ти е чиста микробиологията.Тери го и казала добре,аз около овулация също имам течение мнооого обилно.Оф защо е толкова трудно?
Освен това много пъти момичетата са писали ,че милиони жени забременяват въпреки бактериите си.
*
« Отговор #250 -: Септември 26, 2018, 22:19:21 pm »
Инсеминациите не са с малък шанс, особено ако са стимулирани- малко над 25%. Инвитрото е около 30%.
Понякога просто не се случва.

Тери, сериозно ли вярваш на баячки? Ако ти дава мир ок, но не влагай много мисъл и не очаквай да ти обясни каквто и да е.
Слънцемое, понякога след секс се променя средата, но не е нито инфекция, нито нещо страшно.

Късмет на всички!
« Отговор #251 -: Септември 27, 2018, 06:25:50 am »
Здравейте, включвам се и аз и много положителни тестове, пожелавам на всички.
Накратко моята история е опити 3 години, направени 2 лапароскопии, загуба на 1,5 години и сменена клиника. Хормонален дисбаланс, но вече е ок.При подаване на документите за фонда с тубарен фактор (отстранени тръби), лъсна и лоша СГ. Много се притеснявах, но ни одобриха и предполагам, че ми предстои ИКСИ.
Започваме хранителни добавки, но още не са пристигнали всичките.
Успех на всички и ще се радвам да се подкрепяме по този труден път.
*
« Отговор #252 -: Септември 27, 2018, 08:37:40 am »
Маги мей, прегръщам те силно и съм до теб.Каквото и да решиш за лекаря или за клиниката давай смело на пред!Все пак това е твоя живот!

Лейди, понякога се случват такива аномалии, дори само рязката смяна на климата може да доведе до такъв цикъл и проблеми.

Аз съм като Павла, голям прагматик.На мен баячките и врачките ми носят само негативи и излишни надежди.Това са много добре подготвени хора, който знаят точно къде да те насочат, за да вярваш и да отидеш пак.Но за някой хора са успокоение и не ги виня.
Аз знам, че ще имам бебе, не знам кога и вървя с тази максима напред ;)

Слънцемое, спокойно случват се такива течения.Ще стискам палци за чиста микробиология.

Мима, добре дошла сред нас и успех.Доколкото разбрах ще правите ИКСИ, къде ще го правите при кой лекар?В коя клиника си била до сега?

« Отговор #253 -: Септември 27, 2018, 09:29:04 am »
Благодаря! Бях в Репромед в Плевен, но 1,5 години лекувам възпаления, а то се оказа хидросалпингс и не можех да подам документи за Фонда.
А преди 3 години доц. Стойков ми го видя,но аз отказвах да го приема и повече ме устройваше другото мнение-киста. Последва лапаро в Св. Марина (без дори да ми пуснат ЦС), а написали на епикризата "вижда се запушване и нагънати тръби", после цветна снимка в Надежда- документа е без печат. Махнах тръбите във В. Търново, при Стойков и с тази епикриза подадох документи в КИРМ Плевен, при Иванов.
Излезе теразооспермия и некроспермия, но има 2% годни и явно ще е ИКСИ (по мое мнение, на база на прочетеното). Чакам заповедта и започвам изследвания отново, но си взех добавки и витамини, защото АМХ ми е добре, но искам да оправя или подобря качеството. На моя му взех същите, които му предписаха, но в по-големи дози, защото искам да има ефект.
Иванов си го избрах, след като четох по форумите и една позната се оказа, че е при него и вече е бременна.
Само веднъж съм ходила, защото ми каза, след заповед да отида и да започнем, което ме удовлетвори, защото Пенков 1,5 години всяка седмица ме преглеждаше + микробиология - 70 лв, отделно различни свещички и лекарства и разминаване на изследване веднъж и просто ме загуби.
Иванов ми обясни и ме изслушваше, но още не мога да изкажа мнение, но още преди прегледа си усещах вътрешно, че е моя лекар.
Извинявам се за дългия пост, но съм си такава-обстоятелствена и притеснена.
*
« Отговор #254 -: Септември 27, 2018, 09:41:29 am »
Дългия пост не е проблем, ние сме царе на ферманите :) Разбирам те напълно за всичко и ти стискам палци това да е твоя лекар.Браво за добавките пийте ги!А на уролог ходили ли сте, заради спермограмата?Ако не сте е добре да посетите.

« Отговор #255 -: Септември 27, 2018, 10:21:04 am »
Благодаря момичета за подкрепата, за този цикъл реших да си почина от лекари и лекарства. Може би ще си купя витамини омега 3 и мисля хранителен режим да почна, да се изчистя от гадните храни, повечко упражнения, защото работата ми е на бюро и ще видя другия месец на къде :)
Успех на всички дано октомври месец да е вашият.
« Отговор #256 -: Септември 27, 2018, 10:43:59 am »
Magi mei, и аз работя зад бюро и от 3 дена пия омега 3, ел-карнитин, протеин и още 2 за кг, след цикъл започвам и другите за яйцеклетките.
Може и да си внушавам, но ми дават енергия. Нямам време за спорт, но се разхождам с кучето по около 2 км и избягвам асансьора :)
Magi_st, посетихме андролог и ендокринолог. Хормоните са ок и няма варикоцеле. Аз очаквах да го гледат на видеозон (поне така бях чела), но само с пипане го установи. Аз съм доволна, че милото се съгласи на такъв преглед. Първоначално мрънкаше, но след като 100 пъти му разказах с детайли за преглед при гинеколког, спря да мрънка. Сега съм му поръчала добавките, но той мрънка, че били много. Опитвам се да му обясня, че всичкото това го има в хапчето за 225 лв, но в по-малки количества, а за да има ефект ще ги пие, за сега е само на бърканица. Мрънка, но яде.
Като четох темата, една дама, лекарка, беше пуснала сайт, но там са скъпи. Аз от друг сайт поръчвам.
Magi mei, ти на диета ли ще минаваш или просто ограничения, защото пробвах 90-дневната, но не мога да готвя всеки ден по 2 манджи. А другата с мазнините- не ям много мазно, но и без плодове, не го приемам.
Мисълта ми е да споделиш режима си. Аз съм си по-пухкава, сладкото ме мъчи, а и на работа изкушения- много. ...
« Последна редакция: Септември 27, 2018, 10:49:51 am от mima666 »
« Отговор #257 -: Септември 27, 2018, 11:50:34 am »
Не, няма да е диета, по скоро хранителен режим, има една група във фейсбук "фитнес удома" ако решиш че искаш да опиташ да се храниш с режима им, записваш се, пращат ти продуктите които трябва да купиш за седмицата (целия режим е за 2 седмици) и след това ти пращат каква ти е закуската, обяда, вечерята и снаковете между яденетата, плюс упражнения за всеки ден, гледам че хората имат добри резултати. Аз до сега не съм се хранила по режим или с диета, ама знам ли, може там да ми е ключовия момент за бебчето, може би се храня прекалено неправилно и нищо не пречи да пробвам, убедена съм че поне ще се почувстеам значително по-добре физически.
*
« Отговор #258 -: Септември 27, 2018, 12:23:47 pm »
А как обясняват андролозите некроспермията и при кой сте ходили?

Аз избягвам глутен и сладко, това ми е режима.Добавки не пия много, че ми идва свръх с всичко друго дето трябва да пия.

« Отговор #259 -: Септември 27, 2018, 13:15:13 pm »
Благодаря за съвета, ще видя групата. Аз нямам воля и ми е трудно да съм на диета, но в една от групите във фейса, споменаха кг, че са пречка и сега съм в отпуск и съм се мотивирала.
А относно некроспермията, никой не може да ми обясни защо е така. На ендокринолога имам доверие, защото на мен ми помогна, но и той не можа да ми обясни. Каза, че добавките ще помогнат, но ми обърна внимание на това, че процента, който е посочен е на база примерно сто хиляди, а милото има повече и значи бил по-висок процента (за мерните единици не съм сигурна дали са хиляди или милиони, но не е важно). И точно за това милото се успокои и се дърпа за добавките.
Но му заявих, че на база прочетеното за процедурите, мен какво ме очаква и как ще има инжекции, хормони, хапчета и др и той с неговите добавки не се класира да се прави на многострадална Геновева... Но след празниците ще ги започва, защото искам януари да започна всичко...