Благодаря! Бях в Репромед в Плевен, но 1,5 години лекувам възпаления, а то се оказа хидросалпингс и не можех да подам документи за Фонда.
А преди 3 години доц. Стойков ми го видя,но аз отказвах да го приема и повече ме устройваше другото мнение-киста. Последва лапаро в Св. Марина (без дори да ми пуснат ЦС), а написали на епикризата "вижда се запушване и нагънати тръби", после цветна снимка в Надежда- документа е без печат. Махнах тръбите във В. Търново, при Стойков и с тази епикриза подадох документи в КИРМ Плевен, при Иванов.
Излезе теразооспермия и некроспермия, но има 2% годни и явно ще е ИКСИ (по мое мнение, на база на прочетеното). Чакам заповедта и започвам изследвания отново, но си взех добавки и витамини, защото АМХ ми е добре, но искам да оправя или подобря качеството. На моя му взех същите, които му предписаха, но в по-големи дози, защото искам да има ефект.
Иванов си го избрах, след като четох по форумите и една позната се оказа, че е при него и вече е бременна.
Само веднъж съм ходила, защото ми каза, след заповед да отида и да започнем, което ме удовлетвори, защото Пенков 1,5 години всяка седмица ме преглеждаше + микробиология - 70 лв, отделно различни свещички и лекарства и разминаване на изследване веднъж и просто ме загуби.
Иванов ми обясни и ме изслушваше, но още не мога да изкажа мнение, но още преди прегледа си усещах вътрешно, че е моя лекар.
Извинявам се за дългия пост, но съм си такава-обстоятелствена и притеснена.