Точице, честито!
Хелиантус, разбирам те напълно. Ние бяхме в подобна ситуация. Обмисляхме прибиране, по- точно аз да се прибера. Така или иначе основните пари ги изкарва мъжът ми, а покрай опитите аз работех на непълно време, също и учех.
Моят съвет е да намериш лекар имунолог в Англия, на когото да представиш писмо от доц Русев, в което се описват препоръките за лечение. Винаги можеш да го питаш да ти препоръча колега. Касата поема ли инжекциите? Което можеш да вземеш от касата- вземе, което можеш да си позволиш да направиш отивайки в България- направи и така ще ти остане малко от твоя джоб.
За Нк клетките- направи биопсия на ендометриума. Казах ти, на мен периферните ми бяха разбутани, а се оказа, че енометриално съм с намален отговор. Затова е противопоказно да се потиска имунната система, а напротив- трябва локално да се възбуди.
Другото, което е- тук ми казаха, че НК клетки не се изследват поне 3 месеца след аборт. Замисли се каква е разликата- преди 2 месеца защо са били ок? Много динамичен показател са. Според мен само НМХ и Аспирин ще свършат работа. Трябва да обсъдите с докторите добре какво да е поведението.
Какво може да предписва личния лекар?
Обмислете добре всичко. Не се поддавайте на емоцията. Всичко ще е наред! Изследвай си НК клетките следващия път като сте в България.
Късмет на всички!