0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - тема 16
« Отговор #860 -: Септември 03, 2018, 14:39:03 pm »
Сигурно ако можеш да уговориш всичко по телефона и си редвидиш 10 дена поне в България ще стане. Какво става с клиниката в Англия, новини?
« Отговор #861 -: Септември 03, 2018, 14:49:53 pm »
Да, другият път ще са поне 2 седмици тук пък дано стане всичко, че пусто нетърпение. Д-р Сигридов каза, че след такава операция се препоръчва опити да се правят веднага на следващият месец, така че дано.
От Англия нищо. Ще им се обадя аз като се върнем , за да фигурираме и в системата и там.
*
« Отговор #862 -: Септември 03, 2018, 14:51:42 pm »
Англия е ужасна система, от разкази на мои познати.Късмет имат хората работещи в големи градове и на места с повече практики/клиники.Иначе е ужас.

Както много често казваме тук, важното е да се върви в правилната посока, да се търсят вариантите, причините и да не се унива.

А защо е такова мъртвило днес?

*
« Отговор #863 -: Септември 03, 2018, 15:06:03 pm »
Е мъртвило, колко да е... Но пък казваш понеделник е, на работа сме, значи сме свободни да пишем :D
Аз от днес си спрях лекарствата. Трябваше да си пусна поредното ЧХГ, просто защото ми го искаха.
Трето < 0.10. Радвам се, че повече не ми го искат, защото не искам да ги гледам повече тези нули.
На мен дуфастона много зле ми влияе винаги и се усещам, че много съм увесила нос. Въпреки, че явно много добре се прикривам, казаха ми днес, че съм била много весела. Уж се опитвам да не се депресирам и успявам, но нощем сънувам само тестове за бременност, липси на имплантация. Сигурно това са емоциите, които се опитвам да подтисна или въпросите, които не успях да задам.
Чакам да ми дойде. На 3-4 ден ме викат в болницата. Тогава ще си искам и всички хормони по време на стимулацията. Бих се зарадвала, ако прогестеронът ми е бил висок. Изобщо не бих обвинила никой, просто ще си намеря причина защо. С докторката не успях да си задам въпросите, тя не ми позволи да говоря за ЗЕТ, защото този месец съм щяла да забременявам. И Мишо не ми помогна много, само се усмихваше. А някак си не върви да питам: "защо не стана?" все едно обвинявам, аз знам, че не всичко зависи от тях. От стимуляцията, пункция и трансфер съм изключително доволна. Може би се надявах да коментираме какво стана, но може би това ще е като дойде месеца за ЗЕТ. Оп, не. Урочасвам работата,нали? То нали съм щяла да забременявам този месец (де да можехте да ми видите скептичната физиономия :D :D :D).
Редакция: актуална тема за мен и Маги https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/nov-in-vitro-metod-za-zheni-s-reproduktivni-problemi.html
« Последна редакция: Септември 03, 2018, 15:17:41 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #864 -: Септември 03, 2018, 15:20:35 pm »
Тери, като отидете за ЗЕТ ще говорите защо не се е получило и какво може да е станало проблем.Но сама знаеш, лекарите не са богове.Все пак успеваемостта е 30%.

Аз туй го знам, и за това много исках ЗЕТ, ама като ти кажат айде да правим свеж и някак мисълта да си бременна сега на момента е много съблазнителна.Сега се обвинявам, че не настоях за ЗЕТ!Да ми е хубаво нали!За това съм го нарекла това замразеното, че ще е момче и ще стане.Щото беше по-бавно от предното, а момчетата са малко по-смотани от момичетата  :lol: :P

*
« Отговор #865 -: Септември 03, 2018, 15:24:35 pm »
Точно затова не съм настоявала с въпроси, защото би звучало като обвинение, а то си знам Божа работа. Дори докторката като й казах и каза: "Е защо?", което ми прозвуча като: "Божа работа" :)
Най-искрено ти пожелавам момъка да се хване. Ама Моника братче ли е поръчала?
*
« Отговор #866 -: Септември 03, 2018, 15:28:47 pm »
При нас беше голям шок и за доктора.Беше много стъписан от това, че така се стекоха нещата.Ще говорим сега септември, аз мисля да пусна и една тромбофилия ама придобита, трябва да видя точно как се водеше де, ама да наближи 15-ти че тогава трябва да ми дойде.

Моника иска момиче и в клиниката каза, че иска сестричка и ако е братче ще го носи на доктора да го гледа  :P Много и се смяха!После реши, че ще го гледаме братчето, ама трябва да я слуша.

*
« Отговор #867 -: Септември 03, 2018, 15:53:52 pm »
Леле, момичета, как се изложих. Вече ще се преименувам на teri_revlata. Баш баш шефа ме викна, за да си преподпиша договора след повишението на заплатата и каза: "Здрасти, извинявай Здравейте, вие сте двама".... И ви казвам рев. То на човека му стана неудобно, че е казал такова нещо. Извиних му се, той каза, че няма за какво, но се ядосвам, че не мога да се контролирам.
« Отговор #868 -: Септември 03, 2018, 16:22:42 pm »
Малее много конфузна ситуация... горката. За да се успокоиш ще ти кажа, че и аз съм същата. И си мисля и си говоря няма да ревеш, ама е на за щяло и не щяло очите са ми насълзени. Пък ако бях на твое място сигурно още щях да рева. Споко всички сме така  :bighug:
*
« Отговор #869 -: Септември 03, 2018, 16:36:51 pm »
Тери, не си само ти виновна, просто и той не е трябвало да коментира.Повярвай на него му е станало по-притеснено, че е казал тези неща.И аз така съм ревала пред шефа.Един въпрос ей така като го гледаш невинен може да предизвика поток от сълзи.

*
« Отговор #870 -: Септември 03, 2018, 16:48:48 pm »
Според мен, човека е искал да те зарадва с този коментар, а и показва съпричастност с борбата, която водиш. Друг е въпроса, че доста се владееше  след неуспеха и всичко се е натрупало. В този момент е напълно нормално да покажеш емоции. Няма да се притесняваш, Теринка  :bighug: Аз също съм ревла, голяма чувствителност, голямо нещо ви казвам. За най-малкото и спиралата ми тече по бузите  :lol:
*
« Отговор #871 -: Септември 03, 2018, 16:54:35 pm »
О да, той сигурно с мен щеше да се разреве. Просот му прочетох в очите не онова съжаление, ами направо мъка с мен.
Важното е, че ме повиши преди това, не е било от съжаление :D :D :D :D :D
*
« Отговор #872 -: Септември 03, 2018, 17:15:51 pm »
Тери, шефът ти е смотан, не ти. Коментират ли се такива неща по този начин?! Хормоните си казват своето. Не е срамно да се плаче.
*
« Отговор #873 -: Септември 04, 2018, 00:47:37 am »
Ния (голямата ми дъщеря) много искаше братче, и до ден днешен казва (въпреки, че обожава сестра си), че трябвало да е братче, а то станало сестриче, и че иска още едно бебе  момченце. То детето не съзнава какво ми казва в случая, но мен всеки път ми се свива сърцето и ми иде да ревна и с цяло гърло да изкрещя “имаше братче, но то отиде  на небето, а мама няма как да има повече деца”, но само й казвам, че един ден тя ще си роди момченце.
После ми става едно гузно мъчно и криво, защото тя е малка, но въпреки, че вече доста добре разбира какво е някой да отиде на небето, не е сега момента да й казвам за братчето й, а мен много ми тежи да го премълчавам, особено като често ми говори за братче.

Ей, заричам се, че сигурно аз съм най-негативния член в тая група, с най-лирично-драматичните постове, ама просто си казвам винаги каквото ми е на сърцето.
« Последна редакция: Септември 04, 2018, 01:03:50 am от Vistal »
*
« Отговор #874 -: Септември 04, 2018, 07:16:49 am »
Вистал, ако е вярно твърдението, че адът е на Земята, то вие с мъжът ти сте го изживяли. Случило ви се е най-страшното, а след това и всички перипетии, за да имате бебонката. Нещата, които си преживяла, си оставят белег. Няма как да си човека, който си била преди това. Това са чувствата ти, тук споделяме :) виж и аз омрънках цялата тема напоследък. Гледам си будна в 01:30, давала си нощни смени :)
« Отговор #875 -: Септември 04, 2018, 08:24:19 am »
Вистал,напълно нормално е да се чувстваш така. Такава загуба не се преживява просто свикваш да живееш с нея.На мен лично ми беше много тежко след като ми казаха,че бебче не се развива и че трябва да прекъснем бременността,като си спомня колко вечери плачех в банята...и пак ми се насълзяват очите,а неискам да си представям през какво си минала ти.
*
« Отговор #876 -: Септември 04, 2018, 08:31:29 am »
Всички имаме лошите си моменти.ТУк сме да си помагаме в добро и лошо. :* Това малко като в брака прозвуча.

*
« Отговор #877 -: Септември 04, 2018, 08:34:54 am »
Още нямам резултати от микробилогията от Торакс. Щом така се забавиха, на антибиограма ми мирише..Пфу. Такива надежди залагах на тях :D
Маги, така като гледам тамън за твоя цикъл ще имаме нужда от нова тема :)
« Отговор #878 -: Септември 04, 2018, 08:38:31 am »
Тери ти очакваш ли микробиология с антибиограма... това ми е много странно... толкова микробиологии с теб и нито една до сега.. хаха така че не се надявай пак на антибиограма.
п.с. Дано да ти е чиста. Ти в кой ден я пусна?
*
« Отговор #879 -: Септември 04, 2018, 08:44:54 am »
Слънцемое, аз винаги си имам антибиограма. Тя си върви наред с бактериите. В петък сутрин пуснах. Минаха 4 дена вече, днес е 5ти. Когато микробиологията се забави, често това е признак, че тестват за антибиограма с антибиотици как да убият гадините. За това казах, че май ще очаквам антибиограма.