Както Слънцемое се изненада за мен и аз се изненадах така за Слънчицето. Ние двете сме от позитивните хора, явно трудностите каляват наистина.
Бях при докторката. Нито един въпрос не можах да си задам. Каза, че септември месец е цикъл, в който не може да ме бара. Никакви хормони. Сега се чистил организма. Каза секс през ден през два и лежане 5 часа. Сега съм щяла да направя една-две хубави яйцеклетки, защото се чисти организма и ще имаме повече шанс от другите месеци. Понечих да попитам за след това за ЗЕТ, но тя не ми позволи, защото така обричам този месец. Като мине и този месец ще говорим. Каза, че стойност < 0.10 хич не й харесва, но нека съм си направила тест след 2 дена и тогава спирам лекарствата. На 3-4 ден от цикъла съм при нея.
Попитах я може ли следобедния Утрогестан да го пия през устата. Тя каза, че щом пия Дуфастон да го пропускам следобедния, защото имало много кофти ефект като взаимодействие между двете лекарства и човек после не може да се събуди и му е много зле. Е аз разбира се питах след дъжд качулка, защото още сутринта пих по тази схема, за да ми е чисто влагалището за микробиология. Нищо ми нямаше до преди 10 минути. Сега вървя и се блъскам в стените. Кръвното ми е добре, една колежка се чувства по същия начин, та може да е от някакви магнитни излъчвания, аз все ги усещам.
Трябва да правя демо след 2 часа на клиентите, дано се съвзема, че английския няма да ми върви много.
Иначе пуснах микробиология и взех натривка допълнитела. Мишо ще я носи в Торакс. Да си имаме от две лаборатории.