Маги, добре съм. Тук е доста жега, но на мен ми харесва- 37С
Иначе с другите екстри- свикнах и не се оплаквам. За пореден път го казвам- въпреки леките неудобства от инжекции, крака, диабети и тн- имам чудесна, спокойна и лека бременност.
Тери, не така, има още време. Малкият човек е послушен и около термин сме се разбрали- към края на август. Ако може да е лъвче ще е готино да попълним прайда, че всички сме лъвове в нас- мъжът ми, аз, може и бебето
Хистологията гледа тъканта. Ако няма болестни изменения като се гледа на микроскоп- значи нищо не може пише. Хистологията е дала, че е имало клетки, които потвърждават диагнозата за тубарна бременност.
Цигарите освен, че увреждат Я, вредят и на фибраления апарат. 100% съм сигурна, че за да докарам бременността си до тук има заслуга и спирането на цигарите. След другото живо и здраво бебе ще видя на какъв акъл ще съм, но преди това няма да пуша. Сега чета статии на мъжа си и той да спре, защото иначе няма да му давам да гуши бебето. Също така е опасно да спи в една стая с него след като е пушил повечко и сме на затворени врата и прозорци... Въобще голяма кампания съм поела. Толкова да обичам да пуша, такова удоволствие ми доставя- един аперол шприц на сянка с една цигара... Все пак не е като да ми липсват истински- навика ми липсва