Здравейте момичета, миналата година на 12 или 13 август ми беше овулацията и на днешната дата отидох да се помоля за рожбичка и то взе, че стана, силно вярвам, че молитвата ми на тази свята дата помогна!
Опитах се най-накрая да седна да ви изчета, оказа се, че с две деца, ама хич не е лесно и грам време не ми остава.
Благодаря на тези, които се сетиха за мен, много мило ❤️!
Бързам да честитя на новите бременелки, успех и пухкави бебчета на финал!
За тези, които претърпяха загуби и разочарования последните месеци, мили момичета, съчувствам ви много и се възхищавам на силата и упорството ви, и ще бъдат възнаградени!
Ние колкото сме добре, толкова и не сме, имаме сериозен проблем със храненето, още не може да се изясни напълно причината, но бебче почна да наддава малко, защото я боли коремче и повечето пъти не може да се храни като хората заради това (не е от коликите).
Истината е, че зора не свършва със забременяването, нито с раждането, но щастието от беззъбата бебешка усмивка лекува всичко и от сърце ви пожелавам скоро да се радвате на това щастие!
Ще излъжа ако кажа, че с раждането на София съм преодоляла загубата, там положението в душата е същото, с тази разлика, обаче, че отново щастието изгря в сърцата ни и продължихме напред с живота си
... А, каката е на върха на щастието заради новия член на семейството
.
P.S. Тери, чакам добрата новина от теб!