ЧРД,
Маги Мей! Бъди жива и здрава и всичко най
!
Маги, дано ремонтът мине чудесно и гладко!
Heartseasee, виж в твоя район коя репродуктивни клиника се намира. Аз съм в Щерев и ми харесва, но пообиколих няколко болници, медицински центрове и клиники преди да се спра на нея. Важното е да се чувстваш добре, сигурна и обгрижена. В повечето сайтове на клиники съм гледала и видеа с лекарите, нещо като видео визитка. Естествено в репродуктивните клиники в повечето случаи се заплаща повече(за мен това също е фактор). Аз си реших отчасти този казус като си направих допълнително здравно осигуряване, откъдето ми възстановяват голяма част от плащанията(хормонална изследвания, избор на екип и т.н.)
Била съм и в държавни болници, но не се чувствам спокойна, винаги има суматоха, стрес за мен и много чакане. Смятам, че има невероятни специалисти, но аз не се справям с атмосферата там.
Дано бързо да срещнеш твоят/а лекар/ка и да се оправят нещата бързо.
Павла, мерси за инфото за АМХ, аз съм на границата от 1 и заради фонда съм притеснена дали ще го задържа ако се наложи пак да подавам документи.
Слънцемое, силно се надявам да получим одобрение до 3-4 месеца и от фонда така ни казаха.
Лейди, за да ми дойде толкова бързо цикъла след края на золадекса мисля, че тогава водих много динамичен живот и с много движение. Постоянно бях с клиентки, обиколих София из обектите, където ме пращаха и изобщо лудница ми беше, но приятна.
Тери, прави ли си вече изследвания? Как върви стимулацията? Радвам се, че другото кученце е добре, А на първото му пращам много
и да се оправя