Здравейте момичета!
Тери много се радвам, че нещата при теб се развиват добре, стискам всииичките палци за теб и всичко да бъде все наред! Прибрахте ли кученце? Относно бала аз бях сигурна, че ти ще си кралица, но щеше да е чест да си поделя “короната” с теб.
При мен се получи не много приятна история. Реших да взема още едно мнение от специалист, записах си час при д-р Минев от Селена и отидох в началото на миналата седмица и стана така, че на прегледа видя, по неговите думи, огромен полип, който имам от поне 6 месеца и с наличието няма как да настъпи бременност дори при инвитро. Остана крайно разочарован от ЦС защото имам само една снимка и то в края на процедурата, от която не става ясно нищо. След прегледа реших, че ми трябва поне още едно мнение, което да се припокрива с мнението на д-р Петрова или на д-р Минев. Записах си час при доктор Ненев, пак от Селена. Този лекар много надълго и на широко ми прегледа ЦС, изследванията на хормоните, спермограмата на Ники, заключенкето от уролога и назначеното лечение. И той видя полипа и мнението му се припокрива с това на д-р Минев - че е от поне няколко месеца, че трябва веднага да се махне. Каза също, че след махането на полипа трябва нова ЦС и също че може запушването да е от полипа. За лекарствата на Ники каза че са добри и хормоните ми също. Хареса ми това, че разговаряше с мен надълго и широко и спокойно и на достъпен език ми обясни всичко. В такъв случай с д-р Петрова приключих. Сега остава да избера при кой от двамата да си направя хистероскопията.
Много дълъг стана поста...
Но не мога да пропусна да отбележа коооолко преееекрасна булка си Маги! Желая ви дълъг и най-вече щастлив семеен живот. И да излъчваш винаги тази магия!
Хубава вечер на всички ви