Здравейте и от мен днес. Аз пак да си кажа какво ми се случи на мен. След закъснение от 10 дена си направих тест , който беше 50/50. Два дена по-късно последва втори, който си беше ясен с втора чертичка. В понеделник започна много слабо кървене, което продължи и вторник, сряда се позасили, но по-скоро като чиста кръв, а не като мензис. Като вечеррта падна един съсирек. Болки никакви. Та днес отивам на преглед при уж позната на моя приятелка(тя е бременна). Обяснявам какво ми има и резултат :Преглед какъвто и да е - няма. Диектно ме почна. Видя ми операцията (щитовидна) и ме пита колко пия. Като и казах, че пия Еутирокс 100, тя директно почна триадата"Ти не можеш да имаш деца", това било почти невъзможно , а и килограмите били адски проблем ,те хормоните се разпределяли. Такива момичета като мен не тябвало да искат редовна менстуация. Нямало смисъл да се стрремят хомоните да се вкарвали в рамка, щото те никога нямали да бъдат.... В един момент я прекъснах и поисках да ми каже какво да правя в този случей. Последва нов въпрос: нося ли положителните тестове. Като казах не,директно заключи "значи са отриателни" , а никой не ми беше казал да ги нося...Говореше ми за двуроги матки, как ги абортирали и въпреки всичко пак оставали бременни (аз изрично и казах,че матката ми не е двурога. От толкова прегледи, дето се вика мисля,че поне това е сигурно.
Сега рева в къщи с глава между краката и се чудя какво да правя. Кръвта намаля, но не е спряла.Объркана съм . Няколко дни съм вкъщи сама и си рева на воля,сега милото се връща от командировка и трябва да си причиня болката да му кажа какво става, като аз самата не знам какво ставва.
Поне днес ми излезнаха изследванията за инсулин и всичко е в граница, ПКК и холестероли също. Сега не знам за цикъл ли да го броя, кога мога да си пусна женските хормони, може ли от следващ цикъл? Ако някой знае да му дам на него парите за прегледа, че вече не смятам за нужно да ходя по гинеколози.
П.С.: Гинеколожката не е репрудоктивен спеиалист, въпреки че в СВ-то и в клиниката пише,че се занимава с лечение на стерилитет(клиниката не е репродуктивна).