Тери, Кломифенът е евтин, но както е казала авалон, може и с друго да се стимулира. Тук не стимулират за инсеминация с Кломифен, защото по- трудно се контролира. Имам 5 стимулации с Гонал Ф и една с Менопур, после антагонистите и Прегнил/ Овитрел и идва доста скъпо.
Примерно аз имам една стимулация с Кломифен за таймиран секс. Направих 3 фоликула или 4, които не станаха равномерни, но с инжекционните медикаменти си правих толкова, колкото ни беше целта- 2,3,4 (никога повече, защото иначе се отменя опита) и си ставаха равномерни.
Което ми напомня, че имам 6 инжекции Оргалутран и малко Прогестерон. Ако някой ги иска да пи пише- подарявам ги и искам само разходите ми да се преведат на Зачатие.
Това с постепенното спиране ми звучи като пушенето по време на бременност, за да не се стресирал организма. Има си заместваща терапия. Никотинът не е толкова вреден. В един голям патладжан има повече от една цигара другите сто и повече съединения, които се получават при горене са тези, които са вредни.
Chocholinka, а ако ги правиш там по каса безплатно ли ти излизат? Колко време ще ти отнеме? Не ме разбирай погрешно. Казвам през какви размисли минахме ние. Чаках 6 месеца за първичен преглед. Междувременно не сме спирали да правим разни неща, но като е от разстояние е мнооого разпокъсано.