Маги на мен след аборт ми е по- оскъден цикълът. Не се образува достатъчно лигавица явно. Пусни си ТСХ, но все пак не мисля, че има за какво да се притесняваш.
Chocholinka, в УК направо инвитро ли ти предлагат? Говори с тях за инсеминация. Много ще ти е трудно да пътуваш, да се притесняваш, ако пък нещо се обърка... Много е сложно. Имам 6 инсеминации. Всички в чужбина. Не мога да си представя да трябва да пътувам след процедура, пк и мъжът ми да взима отпуски, а ако нещо се забави със стимулацията и по- късно е О и тн, и тн...
Щом си в системата в УК, значи си една крачка успяла. Има и българска клиника в Лондон, да речем. Ние сме с неизвестен стерилитет- първа стъпка беше таймиран секс, после инсеминация, после е инвитрото. При нас се получаваше с инсемнации, затова аз настоявах да си ги направя всички, които ми се полагат.
Другото което е- какви билки си пила за успокоение? Явно проблемът е и емоционално- психологически, а това дава и соматични прояви понякога. Застраховката ти поема ли психолог? Ако да- поговори със специалист. Бременността няма да те освободи от притесненията ти и да те предпазва от паник атаки и тн. Казвам ти това с най- добри чувства
Достатъчно млади сте и двамата. Консултирай се в България със специалист, задвижи си нещата в УК и това е. Правейки нещо се приближаваш все по- близо до детето. Не чакай!
HELIANTHUS, няма ли частни лаборатории, в които можеш да си платиш? Тук има и само това е начина да си направиш без рецепта. Иначе трябва да потърсиш лекар. Дано просто да се изкиства по- бавно този път. Знаеш ли колко ти е бил ЧХГ последния път като си мерила?
Късмет на всички!