Тери, малкия пакет изследвах след първата. Излезе само хетерозиготен PAI, което само по себе си не е страшно. Между втората и третата изследвах само антилупус, и още нещо. Имаше един граничен резултат и ми дадоха да пия кортикостероиди. След 3тата вече посетих Даскалови, пуснах 100 изследвания, също пуснах и изследвания тук. Намерих тук един от доайените на репродуктивната медицина във Франция (направил е второто инвитро, има си собствено откритие, но какво беше) и той ме насочи към един образ безподобен. Там излезе антифосфолипиден синдром. Назначи ми НМХ, а от Даскалови- Аспирин. Правих и биопсия- намалена имунна активност на ендометриума. После имах драми с лекарите тук- искаха да спирам всичко. Ужасно благодарна съм на д-р Даскалова за търпението и помощта!
АФ ми излязоха отрицателни след това... Накрая сме и никой не ме пита какво взимам, никой не ми каза до кога да ги взимам. Каквото ме посъветва д-р Даскалова, това правя. Никой никога нищо не ми е изследвал тук. Сега трябва да спирам Аспирина. Странно е, а и аз вече не обръщам внимание на женската консултация тук- пародия пълна. Само да сме живи и здрави, вече не се връзвам на нищо.
Иначе имаме и СДИ тест, генетични.. Две големи папки с изследвания (половината от едната са сега, като бременна, но са повече ехографи).
И, Тери, не реално нищо нямам. Може би е съвкупност от фактори. За мен е точно това, а и това че спрях да пуша. Малко късмет също.
Сега въпреки малките неудобства- инжекции, крака, диабет, синдром на карпалния канал, разни болежки, които се обаждат във врата и не само, които са от една тежа катастрофа, но сега се засилват и разни друго симпатични неща- имам най- чудесната и лека бременност. Чувствам се чудесно, нямам търпение да си гушна бебето. Пиша все още тук, макар да знам, че ви досаждам, защото се надявам скоро след раждането да вляза пак във вашите редици (които трябва да оредяват) и пак да съм бременна.