Здравейте и от мен, продължавам да стискам силно палци за всички,
Хриси, Маги, Танчето и за всички други, които се надяват тайно, но не смеят да се обадят
Стискам палци и за всички, които борят по някой проблем като
Тери да се справят скоро и да продължат напред.
Аз днес си пуснах хормоните 7 дни след овулация, нали ви казах, че този месец ми закъсня овулацията, смятам я криво-ляво, че е била на 12-ти (18-ти ден), затова днес (25-ти ден) отидох да се изследвам, резултатите излязоха сега:
Estradiol (Естрадиол)
411.50
pmol/l
фол. 46-607 ; овул. 315-1828; лут. 161-774; мен. до 201
Progesterone ( Прогестерон )
54.870
nmol/l
Фол. 0.18-2.84; Овул.0.38 - 38.1; Лут. 5.82 - 75.9; Мен. < 0.4
HOMA ( IR ) Инсулинова резистентност индекс
Профил
*
*
Глюкоза ( Glucose )
5.00
mmol/l
3.60 - 6.10
Insulin ( Серумен Инсулин )
11.07
mU/l
2.60 - 25.00
HOMA ( IR ) индекс
2.46
индекс
< 2.5 норма; 2.5 - 5 рискова IR ; >5 висока IR
Така като гледам на
Милиарда резултатите си мисля, че няма да ми се размине обременяването, а толкова исках да не го правя, уж всичко е наред, ама то явно не е толкова важно на гладно, а после, еххх...тъкмо се зарадвах, че ХОМА-та ми е в норма
За другите хормони, така като гледам би трябвало да съм имала овулация, нищо, че късна, така че ще чакам да не ми дойде 14 дни след нея, 12+14 =26...дъщеря ми има рожден ден на 27.06, така че ако и тогава няма никой ще си подаря един тест, пък каквото-такова, аз не се надявам много, защото от месеци насам ми идва на 27-ми, 28-ми ден, т.е. след два дни по принцип трябва, лутеалната ми е къса 11-12 дни, така че що да не се скъси и още, спрях да меря БТ след като имах 37 и на следващия 36.8, много зле ми действа като спадне така температурата, не бях мерила и преди овулацията, този месец почивка, ама пък на пук на всичко, кой знае
И аз имам мигрена, МИГ 400 ми помага много, но ако я хвана в началото, ако чакам повече не действа, трябва да се наспя и тогава минава, но не винаги, рядко се случва, но понякога ме държи и 2 дни...обаче ибупруфен нали не трябва да се пие при бременност, аз си взех парацетамол откакто правим опити и да си призная не е същото, но ме облекчава поне, ама ако може, да си пия ибупрофена и да не се мъча, наистина ли съм се прецакала?