0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 15
« Отговор #920 -: Юли 20, 2018, 10:03:24 am »
Много е яко.Идеално ,че не заема много място.Прилича ми на онова животно от Стар уорс-R2-D2.Май така се казваше белия робот.
*
« Отговор #921 -: Юли 20, 2018, 10:45:34 am »
В Пловдив в Дедал дават роботи за тест. Срещу депозит. Да, Маги, чисти и котешките косми и фъдъци,  и не само.  Недостатък - не може да се катери по стените да обира паяжините  :lol:. Мокрото не е точно чистене, но и това не е никак малко.
Всеки си знае, но от тук е по-добре за мен. Има консумативи за подмяна във времето - четки, филтри. И гаранция.
Дооспамих положението.

Успех момичета!
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #922 -: Юли 20, 2018, 10:47:31 am »
Чакай да завърша спама, ти с каква си?Хахахах значи днес с проблемното забременяване омешахме и прахосмукачките робот.Да Дедал е магазина имат сега оферти те.

« Отговор #923 -: Юли 20, 2018, 11:56:01 am »
Ще го запиша мъжът ми за спермограма и SDI тест. Какви изисквания има? Знам, че трябва да се въздържа 3 дни... И какво точно трябва да направим, просто се обаждам за час за това ли? За колко време излизат резултатите от спермограмата? За SDI теста пише седмица в Клиника Малинов. Тук в Англия мисля, че ще му пуснат генетични. Чета из тукашните форуми и се отчайвам. Пишат, че не им казвали, че мъжете им трябва и те да отидат с тях на прегледа, на една жена случайно отишъл та му пуснали генетични и на него. И доколкото разбирам малко от възможните изследвания правят. Ще видим де. Нямат си те форум като Зачатие... Уж напреднала държава, ама медицината... Нямам думи. Мен сега примерно не ме викат на преглед да видят дали съм се изчистила, ще си правя тест за бременност другата седмица и, ако е положителен тогава преглед.
*
« Отговор #924 -: Юли 20, 2018, 12:14:44 pm »
HELIANTHUS, няма други изисквания за СГ. Въздържание 2-5 дена, 3 оптимално. Различно за резултатите  от СГ, но СДИ отнема повечко време.
Мисля си, че проблемът е в нас, защото сме виждали и друго. Толкова много милиона са, че явно им работят нещата. Просто ние знаем как може да е. Аз също се изумявам понякога. Животът си върви, оправят се хората. Значи все пак работи. Същото е и в България- оплакват се хората от условия, анти кампании срещу медици, но се спасяват хора, оправят се- значи работи. Разликата е, че в България медикът ти е длъжен, заради разни насъдени глупости, а в другите общества- медици малко- пациенти много. Тоест пациентът се съобразява с всичко. Нито едната, нито другата крайност са хубави, но...
« Отговор #925 -: Юли 20, 2018, 13:00:26 pm »
Момичета как сте. Не съм влизала скоро че решихме да правим сватба на 04.08 тази година и бях заета с организацията и покрай нея съвсем бях забравила за бебе правенето. Преди малко на шега си направих едно тестче, че днес ми е 28-29 ден от цикъла.
*
« Отговор #926 -: Юли 20, 2018, 13:06:05 pm »
Еличка, аз нищо не виждам.Съжалявам!

Павла, то е много комплексно всичко според мен.Специално системата в Англия е малко порочна, най-вече за миседите.Те там не смятат, че имаш проблем ако нямаш 3 миседа и съответно не пускат изследвания.Също така терапия за задържане в ранен етап не се прави.Ако се задържи Ок, ако не, така е трябвало да стане.
Тук в Бг сме друга крайност.Не ми се говори чак.Има много какво да се желае.Само ще ви кажа, че братята роми са обърнали Бърза помощ на такси.Звънят им за щяло и не щяло и така заемат екип, време и най-вероятно отнемат живот!

И някой май ме пита дали имам цикъл, ми не нямам.Не знам кога да броя първи ден, заради зацапването, не знам кога трябва да ми дойде съответно.Със сигурност имам закъснение, ама то след всяко неуспешно ин витро имам такова, та ще чакам  :?

*
« Отговор #927 -: Юли 20, 2018, 13:23:41 pm »
И аз не виждам нищо.Все още ли ти е нередовен цикъла?Мисля че всеки месец тестове е натоварващо.Овулация следиш ли?
*
« Отговор #928 -: Юли 20, 2018, 13:29:55 pm »
Маги, във Франция е по същия начин като в Англия.
Като си мислят, че са им длъжни ще звънят. Имаше фрапиращ случай на фелдшер, който беше направил интракардиално Адреналин на починал човек, защото близките решили, че мръднал и се обадили на СП, като чакали с сопи и ножове фелдшерът да спаси мъртвеца.
Не си спомням кой министър беше предложил в райони или на адреси, в които има регистрирани побоища над екипи, фалшиви сигнали без платени глоби- няма екипи. Не било правилно. Когато отидеш в бърза помощ с реален проблем не си включваш камерата да записва, когато се обадиш на екип след като си държал детето си 3 дена болно с 40С без да го заведеш на лекар, не скачаш да биеш екипа. Даже парите и базите не са такъв проблем. Няма уважение, всеки може да ти изисква, да съди компетентността ти, да ти държи сметка, а кога ще се лекуват хората- между два репортажа какъв си простак и как искаш да умориш горките бедни хорица, които даже и 17те лева здравни осигуровки не искат да си плащат, но всичко трябва да е безплатно.... Тук също има нападения над медици, но никога няма да го кажат по телевизията, защото така го легализират и става норма на поведение. Но както навсякъде и тук сега има кампания срещу прослойки. Сега са  зъболекарите например и пак става дума за пари. 
« Последна редакция: Юли 20, 2018, 13:31:43 pm от Pav-la »
*
« Отговор #929 -: Юли 20, 2018, 13:58:19 pm »
Да, много точен анализ.

*
« Отговор #930 -: Юли 20, 2018, 14:29:16 pm »
Чакай да завърша спама, ти с каква си?Хахахах значи днес с проблемното забременяване омешахме и прахосмукачките робот.Да Дедал е магазина имат сега оферти те.
Ето тази
http://dedal-office.com/product/2857/suzuka-robotizirana-prahosmukachka.html

За медицината тук и там еднозначен отговор според мен няма. Не ми харесва например, че навън до 3тия месец не броят жената за бременна  и няма превенции.  Не ми харесва, че на по-леки  заболявания не се обръща внимание, дори и да следва усложнения. Ноооо станат ли нещата дебели имат ресур всякакъв , както казва един приятел "не те оставят да умреш, защото си източник на пари по пряк и по косвен начин"
А за ромската действителност у нас не ми се говори, там са те - в бързата помощ не може да им се откаже ... права. И кой плаща?
« Последна редакция: Юли 20, 2018, 14:30:49 pm от avallon »
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #931 -: Юли 20, 2018, 16:30:05 pm »
Още един робот намери своето семейство :D
Еличка, с въображения я виждам, но може просто вече да ми се привижда, защото я търся, а е доста белдо. Много хубаво за сватбата. Много се радвам за теб. Да се разведрите с малко хубави моменти. Тези дни се сещах за теб.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #932 -: Юли 20, 2018, 18:06:14 pm »
Така май е по видима.
« Отговор #933 -: Юли 20, 2018, 18:10:46 pm »
Еличка,ти си спец по разфасоването на тестове  :lol:
Иначе,като че ли виждам съвсем бледа чертичка. Стискам палци. И честито за сватбата. Пожелавам ви всичко най- хубаво
*
« Отговор #934 -: Юли 20, 2018, 18:49:43 pm »
Виждам я, Ели. Дано да се задържи.
« Отговор #935 -: Юли 20, 2018, 20:00:04 pm »
Момичета, бихте ли погледнали спермограмата на мъжа ми. нищо не разбирам. И какво е ТВЛ?
Не знам защо излизат на обратно. На компютъра се вижда нормално.
« Последна редакция: Юли 20, 2018, 20:02:40 pm от mary cherry »
*
« Отговор #936 -: Юли 20, 2018, 20:08:41 pm »
Здрасти. Би трябвало мъжът ти да е диагностициран с астенотератозооспермия.общата бройка му добра, така че нещата изглеждат по-различно. На нас с подобна спермограма ни казаха, че сме чудесни за инсеминация. Морфологията е ниска, но не е трагично ниска. Последната на мъжа ми е 6%. С нея докторката каза, че ще е трудно, но може да стане и по естествен път. Нека иде на уролог, да видят няма ли варикоцеле и да пусне микробиология и хормони. Ще се опитат лекарите да му подобрят резултатите. Бързината се повлиява сравнително по-лесно на лечение от морфологията.
*
« Отговор #937 -: Юли 20, 2018, 20:12:16 pm »
Това 5 дни въздържание не влияе ли на подвижнастта?Дали ако е на 3-4 ден няма да са по-добри показателите?
« Отговор #938 -: Юли 20, 2018, 20:17:40 pm »
Тери, да същото пише- астенотератозооспермия. За това ни предложиха ТВЛ и инсеминация, а не направо ин витро.
*
« Отговор #939 -: Юли 20, 2018, 20:24:26 pm »
Да не е трансвагинална лапароскопия?